mziel52 pisze:Na tej pierwszej fotce Gabryś wyglada jak drag queen

Nie powiem mu tego ,bo sie jeszcze obrazi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mziel52 pisze:Na tej pierwszej fotce Gabryś wyglada jak drag queen
maczkowa pisze:Fajnie wyprowadziłaś chłopaków i cudny mają u Ciebie dom![]()
pibon pisze:Ale zadbane, sliczne, kochane i szczesliwe chlopaki!
Nul pisze:Alinkaka, zajrzałam i tu, by Ci napisać, że "zmysłów kizianie" mnie rozcudowniło ogromnie!!! Przepiękna piosenka
PS.Kiedyś tu byłam, a potem - przyznaję - miałam zaległości w podczytywaniu
alinkaka pisze:Jutro będą same urzędować i wolę żeby Gabryś goły nie latał,
mziel52 pisze:A ile dni on już jest w tym kubraczku?
Nul pisze:Zmyślne kociaki! Brawa im bić nie będę, ale w duchu popodziwiam...
Stomachari pisze:Pamiętaj przełożyć kolana i łokcie przez rękawy tak, aby wchodziły w pachwiny i tuż pod pachy. Kubrak ma przylegać do brzucha.
Koki-99 pisze:Dzielne kotki, tylko lepiej niech już nie rozrabiają
alinkaka pisze:mziel52 pisze:A ile dni on już jest w tym kubraczku?
Od poniedziałku 15.02Nul pisze:Zmyślne kociaki! Brawa im bić nie będę, ale w duchu popodziwiam...
Zmyślne kociaki aż za bardzoZa rozrabianie braw bić nie należy ale za inteligencje takie malutkie
![]()
To ubranko jest troszkę za duże na niego .I po tym striptizie tak się Luckowi zabawa spodobała ,że cały czas ciągnął Gabrysiowi kubraczek za troczki.A że nie dało się już rozwiązać ,bo na supełki zawiązałam to biedak się przewracał.W końcu wykombinowałam nowe wdzianko z rękawa mojej bluzki. Gabryś chyba bardziej zadowolony bo ma większa swobodę ruchu.
W środę już na szczęście zdjęcie szwów .Chłopaki czuja się az za dobrze .Śmieje się z nich ,że wycięcie klejnotów im służy.
mziel52 pisze:A jak ten kubrak pod ogonem sie trzyma? Cos zeszywalas?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości