alessandra pisze:A ja bym prosiła z IV nr 7 i 8 jak ksieciuniow nie ma
Przygotuj się już dziś! Na dniach wyrzucam pudełko i jego zawartość nieubłaganie leci w Twoim kierunku
alessandra pisze:A ja bym prosiła z IV nr 7 i 8 jak ksieciuniow nie ma
Atta pisze:alessandra pisze:A ja bym prosiła z IV nr 7 i 8 jak ksieciuniow nie ma
Przygotuj się już dziś! Na dniach wyrzucam pudełko i jego zawartość nieubłaganie leci w Twoim kierunkuŻebyś tylko znalazła miejsce na dodatkowe książki

alessandra pisze:Atta pisze:alessandra pisze:A ja bym prosiła z IV nr 7 i 8 jak ksieciuniow nie ma
Przygotuj się już dziś! Na dniach wyrzucam pudełko i jego zawartość nieubłaganie leci w Twoim kierunkuŻebyś tylko znalazła miejsce na dodatkowe książki
"sie " dobudujeha, powiedz nałogowcowi, aby przestał , nie ma szans , chyba ze w kąciku jakoąś terapię odwykowa zastosujesz, ale to bedzie sie kłóciło z ideą tego wątku

Atta pisze:alessandra pisze:Atta pisze:alessandra pisze:A ja bym prosiła z IV nr 7 i 8 jak ksieciuniow nie ma
"sie " dobudujeha, powiedz nałogowcowi, aby przestał , nie ma szans , chyba ze w kąciku jakoąś terapię odwykowa zastosujesz, ale to bedzie sie kłóciło z ideą tego wątku
Wynajmuj stolarza przesyłka w drodzeA terapia mogłaby okazać się zyskowna, gdybym zaczęłam sprzedawać do kompletu odpowiednie poradniki

Atta pisze:Trzeba sobie radzić
za czytających Nelly pisze:Ja oczywiście pamiętam że na tajnej półce są moje książeczkiTylko właśnie też bym musiała chyba najpierw tego stolarza umówić
Rozmyślam nad takimi "niewidocznymi półkami". Widziałaś to może "w naturze"? jak to się prezentuje? Tylko czy ja wiem?
Ty ich nie widzisz, ani nie zabierają miejsca, a jeśli u sąsiada to sam je poskręca. Czysta przyjemność Ogryz pisze:Hej, poproszę:
1 - V.18 "odprysk"
2 - VI.6 "podzieleni"
3 - poleć mi jakąś niespodziankę(koszt dogadamy na PW)
Ogryz pisze:Polecam allegrowiczai polecam niespodziankę od prowadzącego- już się nie mogę doczekać lektury
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości