KSIĄŻKI + Sultane Jeanne Arthes

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Śro lut 03, 2021 0:27 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

alessandra pisze:A ja bym prosiła z IV nr 7 i 8 jak ksieciuniow nie ma :mrgreen:

Przygotuj się już dziś! Na dniach wyrzucam pudełko i jego zawartość nieubłaganie leci w Twoim kierunku :mrgreen: Żebyś tylko znalazła miejsce na dodatkowe książki :P

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Śro lut 03, 2021 9:42 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Atta pisze:
alessandra pisze:A ja bym prosiła z IV nr 7 i 8 jak ksieciuniow nie ma :mrgreen:

Przygotuj się już dziś! Na dniach wyrzucam pudełko i jego zawartość nieubłaganie leci w Twoim kierunku :mrgreen: Żebyś tylko znalazła miejsce na dodatkowe książki :P

"sie " dobuduje :mrgreen: ha, powiedz nałogowcowi, aby przestał , nie ma szans , chyba ze w kąciku jakoąś terapię odwykowa zastosujesz, ale to bedzie sie kłóciło z ideą tego wątku :ryk:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro lut 03, 2021 18:01 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

alessandra pisze:
Atta pisze:

"sie " dobuduje :mrgreen: ha, powiedz nałogowcowi, aby przestał , nie ma szans , chyba ze w kąciku jakoąś terapię odwykowa zastosujesz, ale to bedzie sie kłóciło z ideą tego wątku :ryk:

Wynajmuj stolarza przesyłka w drodze :twisted: A terapia mogłaby okazać się zyskowna, gdybym zaczęłam sprzedawać do kompletu odpowiednie poradniki :ryk:

Atta

Post » Czw lut 04, 2021 7:33 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Atta pisze:
alessandra pisze:
Atta pisze:

Wynajmuj stolarza przesyłka w drodze :twisted: A terapia mogłaby okazać się zyskowna, gdybym zaczęłam sprzedawać do kompletu odpowiednie poradniki :ryk:

Jak rany,Ty masz niezwykły talent "sprzedawczy" :ryk:

alessandra

Post » Czw lut 04, 2021 16:35 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Trzeba sobie radzić :mrgreen:

Atta

Post » Czw lut 04, 2021 16:40 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Atta pisze:Trzeba sobie radzić :mrgreen:

:ok: :mrgreen:

alessandra

Post » Wto lut 09, 2021 22:12 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

:piwa: za czytających :mrgreen:

Atta

Post » Czw lut 11, 2021 13:11 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Ja oczywiście pamiętam że na tajnej półce są moje książeczki :) Tylko właśnie też bym musiała chyba najpierw tego stolarza umówić :mrgreen: Rozmyślam nad takimi "niewidocznymi półkami". Widziałaś to może "w naturze"? jak to się prezentuje? Tylko czy ja wiem?

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Czw lut 11, 2021 23:41 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Nelly pisze:Ja oczywiście pamiętam że na tajnej półce są moje książeczki :) Tylko właśnie też bym musiała chyba najpierw tego stolarza umówić :mrgreen: Rozmyślam nad takimi "niewidocznymi półkami". Widziałaś to może "w naturze"? jak to się prezentuje? Tylko czy ja wiem?

Niewidoczne półki najlepiej zainstalować.. u sąsiada! :ryk: Ty ich nie widzisz, ani nie zabierają miejsca, a jeśli u sąsiada to sam je poskręca. Czysta przyjemność :mrgreen:
Ja mogę jedynie zasugerować,że ksiązki spakowane w pudełko, gdzie jeszcze na jedną znajdzie się miejsce :twisted:

Atta

Post » Pt lut 12, 2021 13:19 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Hej, poproszę:
1 - V.18 "odprysk"
2 - VI.6 "podzieleni"
3 - poleć mi jakąś niespodziankę ;) (koszt dogadamy na PW)

Ogryz

Od: Nie kwi 06, 2008 16:16

Post » Pt lut 12, 2021 23:26 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Ogryz pisze:Hej, poproszę:
1 - V.18 "odprysk"
2 - VI.6 "podzieleni"
3 - poleć mi jakąś niespodziankę ;) (koszt dogadamy na PW)

Yyy niespodziankę.. ale w jakich klimatach? Bo tak to kazda książka może stać się dla Ciebie niespodzianką :lol: Mniej więcej jakie treści lubisz? Może thriller psychologiczny by Cię zaciekawił, np "Pozwolę ci odejść" albo "Patrz na mnie" są warte zaryzykowania, a nawet zarwania nocy, o ile lubisz się czasem zagłębić w stronę emocjonalnych przeżyć bohaterów. Jeśli miała by to być fantastyka, a nie znasz jeszcze to "Infoszok" jest ciekawy. A moze cos z zupełnie innej parafii, czyli "Kilka dni z życia Alice" i oswajanie rzeczywistości z bohaterka, ktora w wyniku upadku traci pamięć i obecna rzeczywistość nie jest tą, którą ona zatrzymała w pamięci (tak ja cofnęło na 10 lat wstecz). Ciekawie napisana, momentami można się uśmiechnąć, a innym razem zastanowić nad tym i owym.

Atta

Post » Sob lut 13, 2021 20:07 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Może jeszcze komuś uszykować niespodziankę? :twisted:

Atta

Post » Pon lut 15, 2021 22:01 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Paczuszka poleciała, a ja jestem gotowa do następnego pakowania :mrgreen:

Atta

Post » Czw lut 18, 2021 15:04 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Polecam allegrowicza :mrgreen: i polecam niespodziankę od prowadzącego- już się nie mogę doczekać lektury 8O

Ogryz

Od: Nie kwi 06, 2008 16:16

Post » Czw lut 18, 2021 16:28 Re: KSIĄŻKI na moich półkach

Ogryz pisze:Polecam allegrowicza :mrgreen: i polecam niespodziankę od prowadzącego- już się nie mogę doczekać lektury 8O

A ja już mogę bezpiecznie niespodziajkowe tytuły usunąć z listy :lol:

Atta

[poprzednia][następna]