Nie wyobrażam sobie, Damian, że dałeś radę. Dla nie ta altanka byłaby już stracona a Wy ją uratowaliście

Nie wiem jak ci ludzie mogli żyć w takich warunkach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
LimLim pisze::strach:![]()
![]()
Nie wyobrażam sobie, Damian, że dałeś radę. Dla nie ta altanka byłaby już stracona a Wy ją uratowaliście![]()
![]()
Damian- iza71koty pisze: Chcemy tak żeby także karmicielka dostała jeden klucz dla siebie. Może tez będzie chciała zostawiać jedzenie, lub coś kotom wstawić.
Stomachari pisze:
Podziwiam pracę
Damian- iza71koty pisze: Chcemy tak żeby także karmicielka dostała jeden klucz dla siebie. Może tez będzie chciała zostawiać jedzenie, lub coś kotom wstawić.
Która karmicielka? Ta pani, która wiecznie knuje przeciwko Wam i wymyśla dziwne historie? Ta, która próbowała podburzyć bezdomnych? Ta, która ukrywała kocie zwłoki pod śmieciami? Właśnie ta?
Może jestem nie na bieżąco, ale uważam to za bardzo zły pomysł. Jeszcze zaprzepaści Waszą ciężką pracę. Albo złamie klucz w zamku, bo jej się znowu coś pomiesza.
Zły pomysł.
maczkowa pisze:takie coś miałam https://allegro.pl/oferta/5v-15w-130lm- ... _bEALw_wcB
ale to dośc drogie, sa tez tansze na tej zasadzie, ale- tamto miałam sprawdzone, naprawdę b. dobrze działało
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, squid i 59 gości