Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Oczywiście, że Bella była poważnie chora i dodatni test może być z tego powodu - przecież choroba była tak niedawno! Ja bym mimo wszystko zrobiła ten pcr.
ewar pisze:(...) Do myślenia daje to, że kociaki są ujemne, teoretycznie powinny być dodatnie, bo przecież matka je myła, karmiła...itd.
Marzenia11 pisze:I jeszcze zapomniałam dodać - Bella , a potem i jej dzieci , wzbudziła zachwyt w lecznicy. Że jest taka delikatna, grzeczna, dała sobie wszystko zrobić, przytulała się, a o dzieciach dr (inna, bo już była z nocnego dyzuru) powiedziałą, zę są niesamowicie dobrze wychowane.
To naprawdę są niesamowite koty, naprawdę..
maczkowa pisze:Marzenia11 pisze:I jeszcze zapomniałam dodać - Bella , a potem i jej dzieci , wzbudziła zachwyt w lecznicy. Że jest taka delikatna, grzeczna, dała sobie wszystko zrobić, przytulała się, a o dzieciach dr (inna, bo już była z nocnego dyzuru) powiedziałą, zę są niesamowicie dobrze wychowane.
To naprawdę są niesamowite koty, naprawdę..
Marzena, a ona jest tam wywieszona? Bo może jakby ktoś zapytał, to zachwycenie lekarze/pracownicy lecznicy ten zachwyt przekazaliby?
tabo10 pisze:To się zdarza. Mialam zdrowe kociaki od dodatniej kotki (ale FIV+).
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 112 gości