mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Już nie ma balastu
zauważył coś?
Owszem, że miska była pusta, a on głodny przyjechał

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Już nie ma balastu
zauważył coś?
ametyst55 pisze:mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Już nie ma balastu
zauważył coś?
Owszem, że miska była pusta, a on głodny przyjechał
Atta pisze:Hmmm...
czarno-czarni pisze:samych ujemności życzymy, zdrowiej szybko!
ametyst55 pisze:czarno-czarni pisze:samych ujemności życzymy, zdrowiej szybko!
Dziękuję![]()
Mam prawdopodobnie zapalenie krtani, ale mój nadgorliwy lekarz rodzinny stwierdził, że jestem w grupie ryzyka bo pracuję w szkole
Atta pisze:ametyst55 pisze:czarno-czarni pisze:samych ujemności życzymy, zdrowiej szybko!
Dziękuję![]()
Mam prawdopodobnie zapalenie krtani, ale mój nadgorliwy lekarz rodzinny stwierdził, że jestem w grupie ryzyka bo pracuję w szkole
A nie pracujesz zdalnie?
ametyst55 pisze:Atta pisze:ametyst55 pisze:czarno-czarni pisze:samych ujemności życzymy, zdrowiej szybko!
Dziękuję![]()
A nie pracujesz zdalnie?
Mam 18 godzin w świetlicy więc od października jestem codziennie w szkole bo na świetlicę chodzą też przedszkolaki.
ametyst55 pisze:No i znowu durne telefony. Najpierw o puchatki dzwonił chłopak, potem znowu ten sam numer pyta się o OlisiaJak mu wytknęłam , że przecież dzwonił przed chwilą to się rozłączył. Na koniec dzwoni jego dziewczyna i pyta czy kot jest zdrowy, czy sam je
i że ona zaraz po niego podejdzie. Wtedy już rozmawiała moja siostra i tłumaczy, że musi być wizyta przedadopcyjna, że nikt nie zagwarantuje, że kot się nie pochoruje , no to pannica się rozłączyła. Dzwoniła jeszcze raz, ale mój limit cierpliwości dla sprawnych inaczej się na dzisiaj skończył
nie odebrałam
ametyst55 pisze:Dzisiejsze zapytanie o puchatki:
Witam
Mam ochotę odpowiedzieć , że za stara jestem na randki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości