Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SabaS pisze:Szajbus po wizycie, wymacany, temperatura ok. Podejrzenie zakłaczenia. Dostał sporą dawkę i tubkę do domu do dalszego podawania. Od jutra Apelka, a w poniedziałek znów jedziemy na badanie krwi. Kropka już ok, biega za laserkiem, potem przynajmniej lepiej śpi. Ostatnio coraz częściej znajduję ją na poduszce. Jak mi chrapie i chrumka do ucha, to czasem się budzę
SabaS pisze:Wygląda na to, ze po paście coś się ruszyło, kocur jakby lepszy. Zaliczył kuwetę, tylko czemu tuz przed miaukolił? Nic nie zjadł, ale przyszedł do mnie spać. Obudził mnie o 3 drapaniem drzwi wejściowych. Zła wstalam, zeby go opitolić i dopiero po chwili zaskoczylam, ze on chyba glodny jest. W koncu dwa dni nic nie jadł. Zjadl troszkę, popił zupką z tuńczyka i śpi do terazza to ja powinnam w koncu wstać, ale jak kiedy mi Kropka na nogach leży...
mir.ka pisze:SabaS pisze:Wygląda na to, ze po paście coś się ruszyło, kocur jakby lepszy. Zaliczył kuwetę, tylko czemu tuz przed miaukolił? Nic nie zjadł, ale przyszedł do mnie spać. Obudził mnie o 3 drapaniem drzwi wejściowych. Zła wstalam, zeby go opitolić i dopiero po chwili zaskoczylam, ze on chyba glodny jest. W koncu dwa dni nic nie jadł. Zjadl troszkę, popił zupką z tuńczyka i śpi do terazza to ja powinnam w koncu wstać, ale jak kiedy mi Kropka na nogach leży...
Też tak myślę. Choć moja Notusia też gada przed zrobieniem qpy, jak już siedzi w kuwecie. Wydaje mi się, że ma problemy ze zrobieniem.
może pasta jeszcze nie w pełni zadziałała i nie przepchała wszystkiego, dlatego kocurek miaukoli
SabaS pisze:U nas w końcu stabilizacja zdrowotna w stadku. Niestety nie mam kontaktu z nefrolog, więc po lekturze wątków na miau włączyłam Kropce do codziennego podawania Pronefrę. Po Micardisie bialko spadlo, więc lek nadal dostaje.
Szajbusek też dokazuje już jak dawniej, mróz nie mróz, kilkanascie razy dziennie muszę wpuscic na balkon. A za nim pozostale tuptająNadal dostaje Apelkę 0,25 ml dwa razy dziennie i za 3 tygodnie do kontroli.
I Tereska moje upasione maleństwo reż na razie ok, tabletki ładnie łyka, po meblach gania i przesiaduje na parapecie wypatrując wiosnyOna po prostu kocha przebywać na balkonie
![]()
Zdjęć na razie nie mam jak wstawić, chyba mam jakąś blokadę, moze przez antywirusa? Nie widzę żadnych zdjęć na forum, nawet w podpisach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości