Wawa/OLSZTYN - Adaś (**).. Witus szuka ds...sektor 3 :/

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 31, 2020 12:24 Re: Wawa/OLSZTYN - Adaś (**). Ratujemy Belle.

I niech tak już zostanie :ok:

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Czw gru 31, 2020 12:31 Re: Wawa/OLSZTYN - Adaś (**). Ratujemy Belle.

No. Na pewno są do robienia zęby i sterylce, no i szczepienie min jedno, odrobaczanie.
No właśnie, czym mogę odrobaczyc dorosła kotkę po surowicy? Kiedy, Waszym zdaniem?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw gru 31, 2020 17:47 Re: Wawa/OLSZTYN - Adaś (**). Ratujemy Belle.

Po nocy w kuwecie dzieciaków dwie kupy , a w jednej coś. Niexywego. Fuj. Czyli dobrze, że użyła siostra pyrantelum. Rano apetyt dobry i się bawiły.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw gru 31, 2020 17:54 Re: Wawa/OLSZTYN - Adaś (**). Ratujemy Belle.

Ufff, to może juz nie zachorują, ani Maluchy, ani Bella! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt sty 01, 2021 2:47 Re: Wawa/OLSZTYN - Adaś (**). Ratujemy Belle.

Obrazek
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Pt sty 01, 2021 18:51 Re: Wawa/OLSZTYN - Adaś (**). Ratujemy Belle.

Jolu, piękna kartka noworoczna, dziękuję!

Marzenia11

Post » Pt sty 01, 2021 20:12 Re: Wawa/OLSZTYN - Adaś (**). Ratujemy Belle.

Najpierw o Belli. Cierpi z samotności, to widać. Wczoraj skojarzyla, że wychodzę drzwiami więc usiadła na wycieraczce i miauknela. Potem trudno mi było wyjść, bo biegła za mną do drzwi.
Kuweta ok. Dzisiaj, co mnie trochę zmartwilo, nie zjadlabsaszetki, ale jadła przy mnie chrupki. Teraz będzie musiała wytrzymać beze mnie do niedzieli..

Marzenia11

Post » Pt sty 01, 2021 20:19 Re: Wawa/OLSZTYN - Adaś (**). Ratujemy Belle.

Dzialkowcow się zameldowali dzisiaj, więc mam nadzieję, że mogę zrobić małe uff. Jakiś czas temu dla Belli i kociakow zrobiliśmy taka kartonowa budke pod stołem na werandzie. Bella ani jej dzieci nie korzystały z niej, ale: tydzień temu w popłochu wytoczył się z niej Bengal, A dzisiaj Lodzia wyszła zaspana no i jeszcze coś z elementami białego, ale szybko uciekło. To super miejscowa, bo obok stoją karmniki z suchą karma. Musimy zmienić ustawienie, bo inaczej obawiamy się, że jak Bengal wejdzie to już nie wyjdzie. Dawno to nie widziałam, dzisiaj się pokazał, okraglutki, futro piękne, błyszczące. Generalnie koty wyglądają ok i zdrowo. Na pewno to dzięki stalemu dostępowi do suchej karmy, która dostaja dzięki Waszej pomocy :1luvu:

Marzenia11

Post » Pt sty 01, 2021 20:42 Re: Wawa/OLSZTYN - Adaś (**). Ratujemy Belle.

Już nie bądź taka skromna Marzeniu, zapomniałaś o tych kilogramach mięsa krojonych co tydzień dla dzialkowców :) jak koty takie okrągłe, to ciekawe czy mają silę się wtoczyc na stryszek?
Nieustające kciuki i zdrówka dla kotów Twoich i siostry, Belli, maluszków, diabelków i tego trzeciego i dzialkowych oczywiście :) Spore stadko :)

SabaS

Post » Pt sty 01, 2021 20:48 Re: Wawa/OLSZTYN - Adaś (**). Ratujemy Belle.

Po jedzeniu Lodzia się zameldował na górze, ale faktycznie Tadzia już tam dawno nie widzialam :mrgreen: Kosiniak chyba głównie śpi w foliaku. Plamka, Pippi i Noska przychodza z innych dzialek. Dzisiaj nie było Noseczki.

Marzenia11

Post » Pt sty 01, 2021 20:48 Re: Wawa/OLSZTYN - Adaś (**). Ratujemy Belle.

Tak sobie myślę, jak bardzo zmienilo się w dość krótkim czasie życie Belli. Z domowych pieleszy na dzialkę, walka o przeżycie, ciąża a potem maluchy. W koncu wróciła we właściwe miejsce. Oby tylko zdrowie nie opuszczało, to będzie dobrze. Do niedzieli sobie poradzi. Na dzialkach bardziej niedojadała, zanim się nią nie zaopiekowałyście z siostrą.
Sił Wam życzę do dalszego działania i przekonania, że już nic złego się nie przydarzy. :ok:

SabaS

Post » Pt sty 01, 2021 20:49 Re: Wawa/OLSZTYN - Adaś (**). Ratujemy Belle.

Dzisiaj zjadły 2kg mięsa. I zawiozlam kolejny wor 10kg josery kitten.

Marzenia11

Post » Pt sty 01, 2021 20:54 Re: Wawa/OLSZTYN - Adaś (**). Ratujemy Belle.

SabaS pisze:Tak sobie myślę, jak bardzo zmienilo się w dość krótkim czasie życie Belli. Z domowych pieleszy na dzialkę, walka o przeżycie, ciąża a potem maluchy. W koncu wróciła we właściwe miejsce. Oby tylko zdrowie nie opuszczało, to będzie dobrze. Do niedzieli sobie poradzi. Na dzialkach bardziej niedojadała, zanim się nią nie zaopiekowałyście z siostrą.
Sił Wam życzę do dalszego działania i przekonania, że już nic złego się nie przydarzy. :ok:

Boli ja pyszczek. Widziałam dzisiaj jak próbowała otrzecsie o noge od krzesla i szybko zabrała lepek. No i chyba coś z uszkami zaczyna się dziać.
Ale oby tylko to. Ten koszmar który się zdarzył i ciągle są jego konsekwencje to horror okropny. Np na działkę mam osobne buty, spodnie kurtkę, które zmieniam w samochodzie. I dzisiaj stalam w majtkach na mrozie żeby założyć inne spodnie. Potem się pojawił Bengal, już mialam zmienionego jednego buta i zniknął mi z pola widzenia. Zpowrotem założyłam buty działkowe i całe szczęście, bo sobie usiadł pod autkiem koło tylnego Koła. I za nic go nie mogłem przegonic.

Marzenia11

Post » Pt sty 01, 2021 22:20 Re: Wawa/OLSZTYN - Adaś (**). Ratujemy Belle.

Ojej, obys tylko nie zlapala jakies przeziebienia czy zapalenia pecherza przebierajac sie tak na zimnie!Jak czlowiek jeszcze do tego duzo stresu ma to niestety latwo o chorobsko. Moze legginsy albo rajstopy zakladaj pod spod.
Fredziu!
Zapisz sie do newslettera PETA i pomagaj zwierzetom wysylajac email!
https://www.peta.org/about-peta/learn-a ... -to-enews/

pibon

Od: Pon lip 09, 2012 10:26

Post » Sob sty 02, 2021 9:18 Re: Wawa/OLSZTYN - Adaś (**). Ratujemy Belle.

Uff, podziwiam, że to wszystko ogarniasz, koty domowe, działkowe, maluchy, Bella, Diabełki... Niech Nowy Rok przyniesie trochę spokoju, fajne domki dla kotków, kasę dla Ciebie i dla wszystkich dużo zdrowia! :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

[poprzednia][następna]