Tak, zloze skarge. Mysle, ze to nic nie da, bo nie raz juz skladalam skargi w tym kraju. Ostatnio na zachowujacego sie nieetycznie prawnika - i odpisano mi, zebym sobie dala siana. Ostatnio tez znalazlam moje zdjecie, w przyblizeniu, no po prostu portret ( a dodam ze nie umieszczam zadnych swoich zdjec w internecie, unikam jak ognia fb, instagramow, itp) w internecie wraz z opisem i klamstwami i obelgami przez osobe, ktora zostala aresztowana - umieszczenie tego zdjecia bylo chyba jej zemsta - zlozylam skarge i co? Moge sie walic z moimi dobrami osobistymi, bo wazniejsza jest wolnosc slowa tamtej, notabene czarnej osoby (i notowanej juz teraz).Napisze dzisiaj do ahvma i mam nadzieje, ze to cos da. Napisalam w internecie opinie, nie jakas zlosliwa. Nie chodzi mi o szarlatana, tylko o to, zeby ludzi przestrzec, ludzi ze zwierzakami w stanie ciezkim, gdzie nie ma czasu na takie pierdoly jak homeopatia.
Wiecie, ten chlop bierze naprawde ciezkie pieniadze za konsultacje, robi filmiki na YT - w tym filmikach sensownie mowil. I ta uwaga, ze w razie jakby widzial potrzebe, zeby skierowac pacjenta na konwencjonalny tok leczenia to to zrobi - no i jako jedyny (!) z tych weterynarzy prowadzacych widzial od razu, ze to symptomy neurologiczne - to wszystko sprawilo, ze powierzylam mu leczenie Mii.
Nie chcialam robic wszystkiego na wlasna reke, tak jak wczesniej. Bo tutaj neurolog czy inny specjalista daje tylko rekomendacje, nie wystawia recepty, a idziesz do weterynarza zwyklego i on sprawuje piecze nad leczeniem tak jak to u nas bylo, lekami.
RAz podalam Mii buprenorphine na wlasna reke, zanim jescze nie zuzylam wszystkich dawek dla SZarlotka, nawet mezowi nie powiedzialam, bo sie przestraszylam takiej eksperymentacji jak juz podalam malo nie zeszlam ze strachu ze cos moze jej sie stac po malutkiej dawce, 0.05. Chcialam zobaczyc czy zmieni sie jej zachowanie - ale sie nie zmienilo, tak samo sobie wtedy sie przeciagala, spala. Moze tego dnia sie lepiej czula po prostu, a ja to wzielam za dobra karte. Po prostu uwazalam, ze weterynarz ktory trafnie rozpoznal jej symptomy najlepiej ja poprowadzi. A on sobie chyba potraktowal jej straszne przeciez symptomy za lekko - to nie byly symptomy na leczenie homeopatia

Jakby ktos kiedys sie interesowal holistycznym podejsciem, to NIE POLECAM dr Michael Dym.
Moze ma dobre rady na jakies leczenie przewleklych, nie jakis powaznych chorob ale to na tyle.