DT u Bastet ♥ Nowy Filmik ♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 16, 2020 2:41 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

Ciocia Bastet pewnie nadal piecze pierniczki :D
Sabcia
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Śro gru 16, 2020 8:33 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

Cześć Kochane. Tak, Jolu, masz rację. :ryk: Nie mogę się wygrzebać z pierniczkowego tematu: popatrzcie same:

Obrazek :strach:

A tu nie ma jeszcze conajmniej siedmiu dalszych porcji, które czekały na ładne opakowanie... A na stole i tak by się nie zmieściły, bo przecież siedzi Tosia... :smokin:

Z Bastet lepiej. To znaczy po zachowaniu teraz nic nie wskazuje na to, żeby coś się z kotkiem działo... Z tym, że jedziemy na Shotapenie. W piątek powtórne usg. No.. Ciekawa jestem, czy ta macica będzie jakoś inaczej wyglądać...

Asiu, fajnie, że do nas zaglądasz :1luvu: Też myślę, że dobrze by było mieć w domu Ornipural. Ale kurczę.. Trochę drogi jest na ten moment. Na razie jednak po podaję małej Hepatiale i ostropest plamisty. Milva mi poleciła. Też bardzo ładnie wspiera wątrobę ponoć.

Mary Lux, jak będę o jakiejś rozsądnej porze w djvecie, to się odezwę. Bo na razie bywam późno. Cimno, zimno, i jak najszybciej do domku. Ale na pewno tam będę chodzić, to masz jak w banku, że się spotkamy :D

Lecę wysłać kolejne paczki z pierniczkami - muszę zdążyć przed godzinami dla seniorów. :P
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Śro gru 16, 2020 8:41 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

Kasiu, jakie cudne pierniczki 8O :1luvu: :1luvu: :1luvu: !
Na bazarku trzeba było zawczasu ogłosić!
Ja zamawiam na przyszły rok :ok: !
Tosia przepiękna, jak zwykle, a Bastusi zdrówka życzymy!
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Śro gru 16, 2020 8:50 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

I ja! I ja! Poproszę na przyszły rok!
...bo koty są dobre na wszystko...

Kot-tyna

Od: Sob lis 07, 2020 21:53

Post » Śro gru 16, 2020 12:07 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

Zaglądam do Was. Tylko nie mam czasem sił pisać.

Pierniczki cudne. Ślicznie na choince by wyglądały.
Zdrowe dla kotów :wink: :lol:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro gru 16, 2020 13:45 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

Bastet pisze:Cześć Kochane. Tak, Jolu, masz rację. :ryk: Nie mogę się wygrzebać z pierniczkowego tematu: popatrzcie same:

Obrazek :strach:

A tu nie ma jeszcze conajmniej siedmiu dalszych porcji, które czekały na ładne opakowanie... A na stole i tak by się nie zmieściły, bo przecież siedzi Tosia... :smokin:

Z Bastet lepiej. To znaczy po zachowaniu teraz nic nie wskazuje na to, żeby coś się z kotkiem działo... Z tym, że jedziemy na Shotapenie. W piątek powtórne usg. No.. Ciekawa jestem, czy ta macica będzie jakoś inaczej wyglądać...

Asiu, fajnie, że do nas zaglądasz :1luvu: Też myślę, że dobrze by było mieć w domu Ornipural. Ale kurczę.. Trochę drogi jest na ten moment. Na razie jednak po podaję małej Hepatiale i ostropest plamisty. Milva mi poleciła. Też bardzo ładnie wspiera wątrobę ponoć.

Mary Lux, jak będę o jakiejś rozsądnej porze w djvecie, to się odezwę. Bo na razie bywam późno. Cimno, zimno, i jak najszybciej do domku. Ale na pewno tam będę chodzić, to masz jak w banku, że się spotkamy :D

Lecę wysłać kolejne paczki z pierniczkami - muszę zdążyć przed godzinami dla seniorów. :P

Cudna Tosia w tych pierniczkach :D
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Śro gru 16, 2020 21:32 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

Ładnie wyglądają te pierniczki. Ciekawe jak smakują?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro gru 16, 2020 22:35 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

Jak smakują? Tak jak wyglądają - wspaniale!

Kot-tyna

Post » Śro gru 16, 2020 22:39 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

tak bym postulowała zmianę tytułu wątku, bo za każdym nowym postem sie zagląda ze strachem...
pierniczki super :)
Obrazek

maczkowa

Od: Pon gru 03, 2018 16:47

Post » Czw gru 17, 2020 0:10 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

Pierniczki wyglądają super :)

A ja mam pytanie do jednego z filmików. Czekałam na lepszy moment, jak będziesz miała chwilę, ale napiszę teraz a odpowiesz w wolnym czasie ;)
Czym się różni braplast (czyli wg internetu pojemnik terrarystyczny) od zwykłego pudełka plastikowego dopuszczonego do kontaktu z żywnością? Takie wielkie pudła jak to, które prezentowałaś, w sklepach terrarystycznych kosztują majątek, zaś w marketach typu Tesco w granicach 50-80 zł. Jak mają symbol widelca i łyżki, to chyba bezpieczne? Czy nie?
Obrazek*Obrazek*Obrazek*

Stomachari

Od: Sob kwi 16, 2016 21:29

Post » Czw gru 17, 2020 20:50 Re: DT u Bastet ♥ Z Bastet źle po sterylce :(

Kot-tyna pisze:Jak smakują? Tak jak wyglądają - wspaniale!

Są pyszne! :1luvu: Korzenne, słodkie, chrupiące. A oto one, żebyście widziały, co tam wyprawiam pierniczkowo. Bo na razie tak bez pokrycia opowiadam... :ryk:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Czw gru 17, 2020 21:02 Re: DT u Bastet ♥ PIERNICZKOWO

Czy te pierniczki są pieczone na bazarek? Czy jakoś inaczej? Już zgłaszałam chęć zakupu na przyszły rok.

Kot-tyna

Post » Czw gru 17, 2020 21:10 Re: DT u Bastet ♥ PIERNICZKOWO

Te pierniczki pieczone były, by podreperować budżet posterylkowy Bastusi... czyli mój. Bo na sterylkę plus to, co się po niej działo, to już ok 700 zł wydane. Oraz by kupić canglob - surowicę - bo muszę mieć surowicę w lodówce, gdy prowadzę dom tymczasowy dla kociąt.
Piekłam je na bazarek mojej strony na fb - Koci Łapci. Ale mogę i tutaj też umieścić na przyszły raz ofertę pierniczkową :) Póki co na pierniczki załapały się Gosiagosia i Zuza, bo obserwują mnie na facebooku. Właśnie jutro będę im wysyłać ostatnie porcje - piekłam jeszcze dla nas z mamą, to i dla dziewczyn upiekłam.

Dla Was też bym, Kochane, upiekła, gdybym jeszcze miała kartoniki. Ale już mam dwa ostatnie. A specjalnie zamawiałam z allegro. Jeszcze przy zakupie kilkunastu - dwudziestu-paru sztuk opłaca się je zamówić z przesyłką. Ale kilka sztuk domówić to już droga impreza.

Obiecuję, że w przyszłym roku też będą tu do kupienia pierniczki :) Nie wiedziałam, że będą chętni. :201461 Zawsze Milena88 robi pierniczki miękkie na miau, i sądziłam, że rynek pierniczkowy tutaj jest wyczerpany ;)

Ale są naprawdę pyszne. I polecam na przyszłość :) :1luvu:
Ostatnio edytowano Czw gru 17, 2020 21:13 przez Bastet, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

[poprzednia][następna]