Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bastet pisze:Cześć Kochane. Tak, Jolu, masz rację.Nie mogę się wygrzebać z pierniczkowego tematu: popatrzcie same:
![]()
![]()
A tu nie ma jeszcze conajmniej siedmiu dalszych porcji, które czekały na ładne opakowanie... A na stole i tak by się nie zmieściły, bo przecież siedzi Tosia...
Z Bastet lepiej. To znaczy po zachowaniu teraz nic nie wskazuje na to, żeby coś się z kotkiem działo... Z tym, że jedziemy na Shotapenie. W piątek powtórne usg. No.. Ciekawa jestem, czy ta macica będzie jakoś inaczej wyglądać...
Asiu, fajnie, że do nas zaglądaszTeż myślę, że dobrze by było mieć w domu Ornipural. Ale kurczę.. Trochę drogi jest na ten moment. Na razie jednak po podaję małej Hepatiale i ostropest plamisty. Milva mi poleciła. Też bardzo ładnie wspiera wątrobę ponoć.
Mary Lux, jak będę o jakiejś rozsądnej porze w djvecie, to się odezwę. Bo na razie bywam późno. Cimno, zimno, i jak najszybciej do domku. Ale na pewno tam będę chodzić, to masz jak w banku, że się spotkamy![]()
Lecę wysłać kolejne paczki z pierniczkami - muszę zdążyć przed godzinami dla seniorów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 14 gości