Kot-tyna pisze:Ciociu Mirko, jest dobrze. To firanka do mojego pokoju...
Pozdrawiam współbraci w rudości.
i tak za długa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kot-tyna pisze:Ciociu Mirko, jest dobrze. To firanka do mojego pokoju...
mir.ka pisze:Kot-tyna pisze:Miau wszystkim! Wczoraj miałem zajęty dzień. Najpierw musiałem skrócić firankę, aby ułatwić sobie dostęp do parapetu.
Potem oglądałem telewizję. Dawno nie widziałem "Kabaretu Moralnego Niepokoju" i postanowiłem popatrzeć. Fu, nie podobało mi się, takie w ogóle bez finezji. Na szczęście pani też się nie podobało i poszliśmy spać.
Taboret stoi specjalnie dla mnie. Tam łączą się firanki i jest wejście na okno.
Curku chyba za mało skróciłeś tę firankęPowinna być powyżej parapetu, zobacz u rudych jak powinno być
mir.ka pisze:Kot-tyna pisze:Ciociu Mirko, jest dobrze. To firanka do mojego pokoju...
i tak za długa
Kot-tyna pisze:Hej, Saba! Teresko, Kropko, Szajbusku - miau miau!
Curek mało wykazywał zainteresowania firankami. Gdy się do mnie sprowadził wszystkie firany były długie, dopiero po prawie pół roku w jednym pokoju obcięłam. Pokazywałam mu, gdzie jest wejście, podstawiałam stołki i pilnowałam. Bardzo szybko opanował sztukę wchodzenia na parapet, jeden raz tylko udało mu się oberwać zasłonę. Gdyby teraz te 5 kilo kota chciało bawić się firankami, to pewnie poleciałyby i karnisze.
Kot-tyna pisze:Z ostatniej chwili:
[/quote]mir.ka pisze:biedny jakos daje radę, ale jakby była tak nad parapet to byłoby mu wygodniej wchodzic
Kot-tyna pisze:mir.ka pisze:biedny jakos daje radę, ale jakby była tak nad parapet to byłoby mu wygodniej wchodzic
mir.ka pisze:Kot-tyna pisze:Z ostatniej chwili:
biedny jakos daje radę, ale jakby była tak nad parapet to byłoby mu wygodniej wchodzic
Kot-tyna pisze:Pożycia z Curkiem ciąg dalszy. Doczekaliśmy świąt. Lubiłam ubierać dużą choinkę, ale tym razem zrezygnowała na rzecz bardzo skromnego stroika. Okazało się, że i ten minimalistyczny świąteczny akcent wytrwał tylko niespełna 2 godz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości