Wawa/OLSZTYN - Adaś (**).. Witus szuka ds...sektor 3 :/

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 13, 2020 23:14 Re: Wawa/OLSZTYN - Antoś i Adaś chorzy!!! Błagam o dt dla dz

Wszystkie dostały antybiotyk. Jedynie Anatolek nie kicha, ale to pewnie kwestia czasu. Dzisiaj się rozkichal Alojzy. Dzieciaki naprawdę czuje się w domu jak ryba w wodzie..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie gru 13, 2020 23:24 Re: Wawa/OLSZTYN - Antoś i Adaś chorzy!!! Błagam o dt dla dz

Pięknie korzystają kuwety tylko dodam. I skurcze takieniesamowite, że głowa mała. Aich mama, Bella, śpi w liściach pod ogrodowa lawka :placz: strasznie miauczala jak dzisiaj odjezdzalysmy...
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon gru 14, 2020 0:29 Re: Wawa/OLSZTYN - Antoś i Adaś chorzy!!! Błagam o dt dla dz

Marzenia11 pisze:Pięknie korzystają kuwety tylko dodam. I skurcze takieniesamowite, że głowa mała. Aich mama, Bella, śpi w liściach pod ogrodowa lawka :placz: strasznie miauczala jak dzisiaj odjezdzalysmy...

Ojej, w taki ziąb :( Zaraz też się przeziębi...
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pon gru 14, 2020 14:44 Re: Wawa/OLSZTYN - Antoś i Adaś chorzy!!! Błagam o dt dla dz

Kciuki ogromne za zdrówko :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon gru 14, 2020 19:37 Re: Wawa/OLSZTYN - Antoś i Adaś chorzy!!! Błagam o dt dla dz

Zdrowia dla maluszków :ok:

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Pon gru 14, 2020 23:47 Re: Wawa/OLSZTYN - Antoś i Adaś chorzy!!! Błagam o dt dla dz

Wstawiam zdjecia od Marzenki

Alojzy

Obrazek

Dwa kociaki, których nie rozpoznaję...

Obrazek

Obrazek

Mamusia pod ławką

Obrazek

I pierwsze paragony za leczenie

Obrazek

Obrazek
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Wto gru 15, 2020 0:27 Re: Wawa/OLSZTYN - Antoś i Adaś chorzy!!! Błagam o dt dla dz

Kociaki super, tylko ta biedna mama w stosie liści :(
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Wto gru 15, 2020 5:00 Re: Wawa/OLSZTYN - Antoś i Adaś chorzy!!! Błagam o dt dla dz

Dziękuję Madie :1luvu:
Wszystkim dziękuję za obecnosć w wątku i wspieranie nas na wszelkie sposoby.
Nie mogę spać. kociaki właśnie wyruszyły w drogę do Warszawy. Wczoraj jeszcze na ciot siostra kupowała transporter. Wczoraj też pozostała trójka odwiedziła wet.
Koszty wizyty duże. Będąc w sobotę w nocy w lecznicy dr powiedziała, zę współpracują ze schroniskiem olsztyńskim i ze można zadzwonić i zapytać, czy nie wesprze schronisko finansowo, bo tak robią. Zadzwoniłam wczoraj, pani dyrektor lekko szorstkim głosem powiedziała, że zadzwoni do lecznicy i zapyta, ale że generalnie nie mają pieniędzy i mogą jedynie zasponsorować leczenie pozostałych kotów, które jeszcze u weta nie były, a ściślej: jedną wizytę. Miała oddzwonić, nie oddzwoniła, zadzwoniłam ponownie. Nawet nie zadzwoniłą tez do lecznicy, stwierdziła, ze nie ma pieniędzy, a koszty są zbyt wysokie (to te z tych wstawionych przez Madie paragonów). Ustaliłyśmy, ze zapłaci za wczorajszą wizytę Adasia, bo to kontynuacja leczenia, a z pozostałymi kotami mam przyjechać do weta do schronu. No ok. Ale wczorajsza pani dr powiedziała, ze dobrze wie, ze schronisko ma jeszcze sporo pieniędzy na wolnożyjące koty i w związku z tym np wpisała na Adasia dużą tubę oridermylu. A wiadomo, ze będzie dla wszystkich. Wczoraj też wykonałam naprawdę kolejnych ileś tam, w sumie przez dwa dni kilkadziesiąt telefonów, mmsów, na mesengerze opisów sytuacji itd w poszukiwaniu dt i zero. I wieczorem po powrocie z pracy padłam na swój osobisty pysk. Zasnęłam na podłodze w trakcie głaskania mojej Notki...
Błagam Was o kciuki za zdrowie maluchów. Niech wyleczą infekcję dróg oddechowych i pójdą do dsów. Niech dobrze zniosą zmianę miejsca. I niech wszystko bedzie dobrze.
Dzisiaj im zrobię ogłoszenia na olx. Wydrukuję w pracy na kolorze kilkanaście do powieszenia.
Będzie dobrze, tego się trzymam tfu tfu tfuuuuuuuu :ok:

a siostra, która jeszcze wczoraj pojechała na działkę wyjeżdżając popłakała się nad biedulką Bellą...

Marzenia11

Post » Wto gru 15, 2020 9:31 Re: Wawa/OLSZTYN - Antoś i Adaś chorzy!!! Błagam o dt dla dz

mocne kciuki!
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Wto gru 15, 2020 10:01 Re: Wawa/OLSZTYN - Antoś i Adaś chorzy!!! Błagam o dt dla dz

Pomóc domem, niestety, nie mogę. Natomiast wyślij mi Marzena, nr konta na pw, parę złotych na leczenie maluchów dorzucę.
Szkoda strasznie tej Belli, została na to zimno i nagle wszystkie jej dzieciaki zniknęły :(
Wiem, ze trudno jest to zorganizować, ale za wszelką cenę trzeba ja wysterylizować. Nie wiem, jak to ogarnąć, ale tak pod koniec stycznia, to kotki już zachodzą w ciąże....
Obrazek

maczkowa

Od: Pon gru 03, 2018 16:47

Post » Wto gru 15, 2020 10:51 Re: Wawa/OLSZTYN - Antoś i Adaś chorzy!!! Błagam o dt dla dz

Poszedł przelew dla dzieciaków.

Tylko tak mogę pomóc :cry:

makrzy

Od: Sob sie 04, 2018 14:23

Post » Wto gru 15, 2020 10:58 Re: Wawa/OLSZTYN - Antoś i Adaś chorzy!!! Błagam o dt dla dz

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto gru 15, 2020 19:09 Re: Wawa/OLSZTYN - Antoś i Adaś chorzy!!! Błagam o dt dla dz

Madie pisze:mocne kciuki!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Wto gru 15, 2020 19:10 Re: Wawa/OLSZTYN - Antoś i Adaś chorzy!!! Błagam o dt dla dz

maczkowa pisze:Pomóc domem, niestety, nie mogę. Natomiast wyślij mi Marzena, nr konta na pw, parę złotych na leczenie maluchów dorzucę.
Szkoda strasznie tej Belli, została na to zimno i nagle wszystkie jej dzieciaki zniknęły :(
Wiem, ze trudno jest to zorganizować, ale za wszelką cenę trzeba ja wysterylizować. Nie wiem, jak to ogarnąć, ale tak pod koniec stycznia, to kotki już zachodzą w ciąże....

dziękuję! :1luvu:
Myślę o sterylce Belli, zwłaszcza ze - potencjalnie - jest najłatwiejszą kotka do zabrania, choć nie lubi być na rękach. Ale tyle się dzieje, ze myślę na bieżąco.

Marzenia11

Post » Wto gru 15, 2020 19:11 Re: Wawa/OLSZTYN - Antoś i Adaś chorzy!!! Błagam o dt dla dz

makrzy pisze:Poszedł przelew dla dzieciaków.

Tylko tak mogę pomóc :cry:

i przyszedł :D - dziękuję !!! :1luvu:

Marzenia11

[poprzednia][następna]