Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:Sierra pisze:Hanig pisze:No wzięłam, bo nie moglam spać, cały czas miałam ja przed oczami leżącą w oborze i z myślami , że w najlepszym razie będzie kotem leżącym. Schiza jakaś. Ja już dlugo o niej myślałam , ale jakby to powiedzieć, nie miałam wsparcia. Teraz jest tak, że jeśli będzie niepełnosprawna, zostanie u mnie. Jeśli będzie chodzić, będę szukac jej domku lub kto wie... Rodzina mówi, że szykuje się kolejna Violetta Villas i bynajmniej nie o głos tu chodzi.
Włosy... twojej rodzinie na pewno chodzi o te piękne włosy, z których Violetta Villas słynęła
Oto to właśnie![]()
Nawiasem mówiąc, czasami brak rodziny to plus
maczkowa pisze:ewkkrem pisze:Sierra pisze:Hanig pisze:No wzięłam, bo nie moglam spać, cały czas miałam ja przed oczami leżącą w oborze i z myślami , że w najlepszym razie będzie kotem leżącym. Schiza jakaś. Ja już dlugo o niej myślałam , ale jakby to powiedzieć, nie miałam wsparcia. Teraz jest tak, że jeśli będzie niepełnosprawna, zostanie u mnie. Jeśli będzie chodzić, będę szukac jej domku lub kto wie... Rodzina mówi, że szykuje się kolejna Violetta Villas i bynajmniej nie o głos tu chodzi.
Włosy... twojej rodzinie na pewno chodzi o te piękne włosy, z których Violetta Villas słynęła
Oto to właśnie![]()
Nawiasem mówiąc, czasami brak rodziny to plus
no nie wiem....dosc często sprzątając 17 kuwete w ciagu dnia i myjąc 30tą miseczkę myślę, jakby to było, gdyby mnie ktoś te 3 lata temu na 5 kocie ( dodatkowo przy 2 psach ) zastopował <marzy>
aga66 pisze:Na życie się maSuper zestaw koci Ci się szykuje!!!! Ona będzie chodzić na pewno....
Hanig pisze:Dzisiaj było też usg i niestety pełno gazów w żołądku i jelitach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 153 gości