Buras znów opalał się przed podłogą

Czarnuszka nie było, ale jedzenie zostawiłam w misce.
Zrobiłam kilka zdjęć Lilii i Sreberka, później wkleję, bo ładuję akumulatorki. Chyba trzeba będzie kupić nowe, bo bardzo szybko się rozładowują.
ewar pisze:Wyszłam tylko na chwilę do pobliskiego sklepu, bo czekam na kuriera, ma odebrać paczkę. Nakarmiłam podblokowe ptaki. Gołębie prawie mnie obsiadły, jak poznają, że mam dla nich jedzenie?Były strasznie głodne, biedactwa
W butelkach dla małych ptaszków też już widać było dno. Dosypałam i od razu przyleciały. W dużej butelce czasem po dwa ptaszki siedzą w środku
![]()
Zimno jest straszliwe, wiatr paskudny, nie chce mi się wychodzić z domu. Oby ten kurier już się zjawił, pojechałabym wcześniej. Planuję zrobić bazarek, zdjęcia mam, to najważniejsze. Już zapraszam.
mir.ka pisze:ewar pisze:Wyszłam tylko na chwilę do pobliskiego sklepu, bo czekam na kuriera, ma odebrać paczkę. Nakarmiłam podblokowe ptaki. Gołębie prawie mnie obsiadły, jak poznają, że mam dla nich jedzenie?Były strasznie głodne, biedactwa
W butelkach dla małych ptaszków też już widać było dno. Dosypałam i od razu przyleciały. W dużej butelce czasem po dwa ptaszki siedzą w środku
![]()
Zimno jest straszliwe, wiatr paskudny, nie chce mi się wychodzić z domu. Oby ten kurier już się zjawił, pojechałabym wcześniej. Planuję zrobić bazarek, zdjęcia mam, to najważniejsze. Już zapraszam.
ja na pewno zajrzę
ewar pisze::lol: Zapraszam.
Kurier już był, paczka odebrana, mogę jechać do kotów. Pocięłam też trochę polarów, dołożę do domku, zawsze to trochę cieplej będzie.
ewar pisze:To kwestia osobnicza, że się tak wyrażę. Cierpię katusze, kiedy muszę iść po kota do lecznicy po południuJuż kiedyś wetka mnie pytała, czy cierpię na bezsenność, bo bywałam w lecznicy jeszcze przed jej otwarciem ( 8.00), ale za to zawsze byłam pierwsza. Lubię letni czas, nie znoszę ciemności.
Nie wiem, czy na bazarku będą jakieś "prezentowe" gadżety, może dla kotów i psów?
Teraz odkryłam, że miałam taką torbę na bazarku, cena![]()
, już po obniżce. Fajnie coś takiego znaleźć i wystawić.
https://shipgratis.eu/modna-torba-z-kotami-3-kolory
Gosia, o karmniku pamiętam, ale nic nie widziałam. Te na targu były dość drogie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, muza_51 i 55 gości