Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kwiryna pisze:Trzymam kciuki za rekonwalescentkę i dziękuję za przepiękny kalendarz
SabaS pisze:Ja się czuje Bastusia? Pozwalasz jej chodzic bez ubranka?
Głaski i drapanko za uszkiem dla dzielnej koteczki.
A Ty zostawisz tak sprawę czy jednak podziałasz?
Bastet pisze:kwiryna pisze:Trzymam kciuki za rekonwalescentkę i dziękuję za przepiękny kalendarz
Dziękuję bardzo. Cieszę się ogromnie, że kalendarz spełnił oczekiwania![]()
Dzięki Gosieńko! A dla Ciebie wspaniałej środy jutro!![]()
Jejku! Ależ masz dokumentację!Niech będzie tutaj
Moje nerwy nie jedno widziały
![]()
Jak Ci się udało to sfotografować? Bardzo to ciekawe, móc przyglądać się zabiegowi.SabaS pisze:Ja się czuje Bastusia? Pozwalasz jej chodzic bez ubranka?
Głaski i drapanko za uszkiem dla dzielnej koteczki.
A Ty zostawisz tak sprawę czy jednak podziałasz?
Co do tej sprawy, to wczoraj wieczorem zadzwoniłam do naszej forumowej Blue, bo taka byłam wzburzona. Ale to, co usłyszałam sprawiło, że się uspokoiłam. Blue powiedziała, że w 95 procentach przypadków wszystko jest dobrze przy takiej sterylce. Że macica faktycznie się obkurcza, i że po kilku miesiącach rzeczywiście nie ma już żadnego niebezpieczeństwa ropomacicza ani w zasadzie niczego. Ale że mam obserwować Małą przez najbliższy czas - czy do rujki nie dojdzie (bo czasem funkcję jajników przejmują nadnercza). Także... uspokoiłam się.Mam nadzieję, że u Basti wszystko będzie dobrze. Zresztą - nie ma jak jej teraz poddawać ponownej narkozie, by nerki nie oberwały. W zasadzie nie ma co z tym już zrobić.
A co do samopoczucia Basti.... zobaczcie same...Ja nie mam siły na tę koteczkę.
![]()
![]()
JEDEN dzień po sterylce!Ale jak wsadzę ją w kaftanik, to będzie dwa razy gorzej, bo będzie tym razem wywijała się i robiła dzikie wygibasy, próbując się wydostać... A przy tym ile stresu.
Nic to. Jutro kontrola. Sprawdzimy, czy szwy trzymają się mocno. Oby!
jolabuk5 pisze:Co chcecie, ładnie się bawiA nie zaczepia rezydentów?
Ewa L. pisze:jolabuk5 pisze:Co chcecie, ładnie się bawiA nie zaczepia rezydentów?
To ona jest rezydentką jak Tosia.
jolabuk5 pisze:Ewa L. pisze:jolabuk5 pisze:Co chcecie, ładnie się bawiA nie zaczepia rezydentów?
Wiem, wiem. Powinnam napisać - pozostałych rezydentów. Przecież jest z nich najmłodsza.
Ewa L. pisze:jolabuk5 pisze:Ewa L. pisze:jolabuk5 pisze:Co chcecie, ładnie się bawiA nie zaczepia rezydentów?
Wiem, wiem. Powinnam napisać - pozostałych rezydentów. Przecież jest z nich najmłodsza.
Troszkę się czepiłam szczegółów ale właśnie niechcący wzięłam udział w niezbyt miłej dyskusji na FB.
jolabuk5 pisze:Ale miałaś rację Ewuniu![]()
Ja na szczęście prawie nie bywam na fb
Kot-tyna pisze:Przecież to istny żywioł! Oglądałam 3 razy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 16 gości