Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Nutka szaleje - biega, bawi się trawką, wrzeszcy i domaga uwagi. Za to Notka smutna, apatyczna.. wczoraj kichała, dzisiaj lekko łzawią jej oczka. Nie wiem czy się coś wykluwa, czy po prostu ma jakąś chandrę, ale smutna jest okropnie. Nie wyszła jak otworzy lam drzwi na korytarz, a zawsze była pierwsza, wręcz domagała się wyjścia. Wygłaskałam, to wyszła i położyła się na wycieraczce, ale nic więcej nie chce robić.
ASK@ pisze:Marzenia11 pisze:Nutka szaleje - biega, bawi się trawką, wrzeszcy i domaga uwagi. Za to Notka smutna, apatyczna.. wczoraj kichała, dzisiaj lekko łzawią jej oczka. Nie wiem czy się coś wykluwa, czy po prostu ma jakąś chandrę, ale smutna jest okropnie. Nie wyszła jak otworzy lam drzwi na korytarz, a zawsze była pierwsza, wręcz domagała się wyjścia. Wygłaskałam, to wyszła i położyła się na wycieraczce, ale nic więcej nie chce robić.
Wydaje się mi ,że ona zaczyna być chora. Podaj jej leki. Unidox jeśli masz.
Spokojnego dnia życzę
jolabuk5 pisze:Unidox rozkruszam na proszek i podaję w paście miamor cat snack. Zwykle jest zjadany bez problemów.
jolabuk5 pisze:Szkoda, są wygodne do podawania leków (tych o neutralnym smaku, oczywiście).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 300 gości