Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bastet pisze:MonikaMroz pisze:A czy przód Bastusi mozna prosić
Przód Bastusi...? Trudna sprawa...Zaraz poszukam
Proszę!Śpią sobie tutaj razem z Grepsem
MonikaMroz pisze:Jak wogole Tosia? Jak te jej ząbki?
Tosia całkiem dobrze. Ładnie teraz je. Ale jesteśmy też u mamy, a tu mięsko z hali targowej lepsze, niż z tych marketów u mnie w Jeleniej.
Kot-tyna pisze:Gdy patrzę na zdjęcia śpiących razem kotów, to mi żal, że mój jest sam. Gdybym wtedy wzięła dwa kociaki, to jakoś przetrwałabym trzęsienie ziemi na początku i teraz byłoby już w porzo. Ale teraz już nie mam odwagi i pewnie Curek się nie zgodzi.
Zainteresował mnie Twój transporter. Czy on jest na kółkach? Ja mam taki do noszenia w ręku albo na ramieniu, a Curek jest coraz cięższy i trudno mi go dźwigać. Mogłabyś pokazać go dokładniej?
Milena85 pisze:Witam zostałam tu pokierowana z mojego nowego wątku dotyczącego karmienia 2 miesiecznego kociaczka. Jeśli mogę prosić o rady to chętnie wysłucham wszystkich.
Kot-tyna pisze:Gdy patrzę na zdjęcia śpiących razem kotów, to mi żal, że mój jest sam. Gdybym wtedy wzięła dwa kociaki, to jakoś przetrwałabym trzęsienie ziemi na początku i teraz byłoby już w porzo. Ale teraz już nie mam odwagi i pewnie Curek się nie zgodzi.
Zainteresował mnie Twój transporter. Czy on jest na kółkach? Ja mam taki do noszenia w ręku albo na ramieniu, a Curek jest coraz cięższy i trudno mi go dźwigać. Mogłabyś pokazać go dokładniej?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości