Redukcją "zapachu" chwali sie nie tylko RC, mi to też wyglada podejrzanie.
Ale swoją drogą odkąd moja kicia wcina Biomilla problemy z zaparciami sie skończyły, chociaz nie mogę stwierdzić czy miały bezpośredni związek z karmieniem RC.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hania pisze:No nic, ja będe po prostu mieszać z innymi karmami, jakoś muszę spożytkować te tony paczek. Chytry dwa razy traci
nongie pisze:Blue pisze:Zreszta coraz mniej mi sie RC wogole podoba - z tego powodu ze tak sie chwali tym zmniejszeniem ilosci kalu i jego zapachu.
A chwali się? Gdzie?
Aki pisze:Hania pisze:No nic, ja będe po prostu mieszać z innymi karmami, jakoś muszę spożytkować te tony paczek. Chytry dwa razy traci
Ja bym się raczej nie dopatrywała podstępu w promocji, a przyczyny szukała w nieurozmaiconym menu![]()
Trzymam kciuki, żeby wszystko wróciło do normy
Aki pisze:Ja bym się raczej nie dopatrywała podstępu w promocji, a przyczyny szukała w nieurozmaiconym menu![]()
lorraine pisze:Ja mam inny problem...
Troche, nie bardzo![]()
Zauwazylam pewien niedobor koopowy w kuwecie po wprowadzeniu rudego a nie po zmianie karmy![]()
Kupilam im RC 2 opakowania, ale jeszcze jej nie dostaly, zaniepokojona sie czuje![]()
Czegos mi brakuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości