meg11 pisze:Wsuwają jak odkurzacze.
a Ty ile dajesz jedzenia jednemu kotu dziennie?
Bo moze ja faktycznie daję za dużo. Tyle że ja nie daję suchej karmy domowym ani Diabełkom (nie ma jej zresztą w związku z tym w obliczeniach).
Moderator: Estraven
meg11 pisze:Wsuwają jak odkurzacze.
Marzenia11 pisze:meg11 pisze:Wsuwają jak odkurzacze.
Bo moze ja faktycznie daję za dużo. Tyle że ja nie daję suchej karmy domowym ani Diabełkom (nie ma jej zresztą w związku z tym w obliczeniach).

meg11 pisze:Marzenia11 pisze:meg11 pisze:Wsuwają jak odkurzacze.
Moje mają cały czas w misczkach suche i raz na dwa dni pudełeczko Bozity mokrej dostają, mam w sumie 7 szt.
Też część upasionakoszmarnie

za zdrowie koleżanki. Jak dobrze, że nie pojechałaś 
upolowały saszetkę Cosmy - ukochaną Mikuni, i DeeDee, zresztą wszystkie je lubiły. Dostałam w ostatniej przesyłce z zooplusa, chyba była dołaczana do Josery kitten. W każdym razie zastałam kocice w trakcie wyjadania rozszarpanej saszetki, natychmiast zabrałam Noci ale lament był tak głośny i rozdzierający, a do tego ona tak nerwow skakała koło mnie i probowała doskoczyć do rąk, ze jej dałam. Strasznie mi się jej żal zrobiło, jadła tak jakby tydzień głodowała.
SabaS pisze:Dziewczynkom chyba się już mięsko przejadłooby saszetka nie uczuliła Notki. A dodawana była do wszystkich zamówień jako gratis.
Za Wasze zdrówko potrzymam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 26 gości