Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Nul pisze:Nieco spóźnione: dziękujemy! I nawzajem
PS... Dzisiaj już Bajka mnie nie wzywała... dzielnie sobie kredens sama otworzyła i poszła leżakować za wazą na zupę...
No widzisz, jaki kochany kotek? Nie chciała Cię fatygować
mir.ka pisze:Nul pisze:Nieco spóźnione: dziękujemy! I nawzajem
PS... Dzisiaj już Bajka mnie nie wzywała... dzielnie sobie kredens sama otworzyła i poszła leżakować za wazą na zupę...
a wazie się nie dało?
Nul pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:Nieco spóźnione: dziękujemy! I nawzajem
a wazie się nie dało?
Aaa Bajka, nie czytaj tego!!! Nie, waza to taki monolit, tam nie ma żadnej pokrywki ani żadnego, powtarzam: żadnego wnętrza, do którego mogłaby wleźć kotka!!!
Nul pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:Nieco spóźnione: dziękujemy! I nawzajem
a wazie się nie dało?
Aaa Bajka, nie czytaj tego!!! Nie, waza to taki monolit, tam nie ma żadnej pokrywki ani żadnego, powtarzam: żadnego wnętrza, do którego mogłaby wleźć kotka!!!
mir.ka pisze:Nul pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:Nieco spóźnione: dziękujemy! I nawzajem
a wazie się nie dało?
niemożliwe, nie ma czegoś takiego
Sierra pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:Nieco spóźnione: dziękujemy! I nawzajem
a wazie się nie dało?
niemożliwe, nie ma czegoś takiego
Jak nie? A u Nul w kredensie co stoi, jak nie monolit?
Nul pisze:Czy w ramach ewolucji kociarzom-kociarom nie powinna wyrosnąć trzecia albo i czwarta ręka???![]()
Jeszcze do zabawy kilkoma wędkami naraz by się przydała! Próbowałam kiedyś ruszać jedną z trzech wędek nogą...
Nul pisze:Czy w ramach ewolucji kociarzom-kociarom nie powinna wyrosnąć trzecia albo i czwarta ręka???![]()
Jeszcze do zabawy kilkoma wędkami naraz by się przydała! Próbowałam kiedyś ruszać jedną z trzech wędek nogą...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 141 gości