Moderator: Estraven

Rysio-16-02-2013 [*]
 Rysio-16-02-2013 [*]  
  Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]

Lifter pisze:Sliczny maly zezowaty Kotek. Jeszcze w czasach minitora CRT, ktory grzal w dupke.

Kotek podnoszony nieprawidłowo sztywnieje i macha łapami na oślep. I Jacek spłynął krwią... A wystarczy wziąć kota między tylnymi łapami pod brzuch i zarzucić sobie na ramie. No ale to trzeba wiedzeć.
  Kotek podnoszony nieprawidłowo sztywnieje i macha łapami na oślep. I Jacek spłynął krwią... A wystarczy wziąć kota między tylnymi łapami pod brzuch i zarzucić sobie na ramie. No ale to trzeba wiedzeć.  

Rysio-16-02-2013 [*]
 Rysio-16-02-2013 [*]  

haaszek pisze:Uprasza się o kciuki, Kotek oddał dziś honorowo krew, czekamy na wyniki. Przy okazji oddał krew honorowo Doktor, zostawiłam Kotka w poczekalni żeby zabrać młodego z samochodu i zważyć a on próbował go wziąć na ręce i zanieść do gabinetu

Wyniki ważenia - Kotek 6,60, Echo 4,60!!!
 ). No i chcial z przedniej, podczas gdy od lat mial brane  z tylniej, i nawet przy tym nie mruknal. Zasugerowalem tylnia. Japonczyk sie na mnie lekko obrazil i stwierdzil, ze ma praktyke od 25 lat, zawsze bierze z przedniej i nie widzi powodu by tu bylo inaczej.
). No i chcial z przedniej, podczas gdy od lat mial brane  z tylniej, i nawet przy tym nie mruknal. Zasugerowalem tylnia. Japonczyk sie na mnie lekko obrazil i stwierdzil, ze ma praktyke od 25 lat, zawsze bierze z przedniej i nie widzi powodu by tu bylo inaczej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości