Ale ta jest bardzo podobna, tylko ciemniejsza, ale kolor to nie problem, poprawię
Dzięki!

Moderator: Estraven

Anna2016 pisze:Super Jolu![]()
Dziękuję w imieniu Chudzinki

pibon pisze:Ufff,wlasnie zmielilam i poporcjowalam 35 kg kurczaka. Mrozi sie. 3.5 godz. roboty. Bedzie na kilka tygodni, mordek jest duzo do jedzenia.
Wczoraj zabraklo juz wiec kupilam kawalek lopatki wieprzowej i poprosilam od razu o zmielenie w markecie. To drugi raz jak kotki dostaly wieprzowine i co niektorym posmakowala! Nie wiedzialam, ile dodac jakich suplementow wiec zaserwowalam tylko dodatkowo. A tu ktos z kotkow lubi wieprzowine?
Ciesze sie bardzo, ze ten tydzien sie skonczyl bo byl ciezki.
Anna2016 pisze:Mam wykształcenie humanistyczne, jestem w wykształcenia psychologiem z 30letnim stażem, a muszę teraz w pracy zajmować się weryfikacją list płac, przelewów do US, ZUS, sprawdzaniem naliczania płac, składowymi wynagrodzeń, windykacją, odbieraniem telefonów od księgowych itp. Nic z tego nie rozumiem mimo że mi tłumaczą, oni do mnie mówią ja na nich patrzę i nie dociera to do mnie, czuję się jak upośledzony umysłowo którego chcą na siłę nauczyć pojęć abstrakcyjnych a przecież wiadomo że się nie nauczy bo to przekracza granice biologicznej wydolności mózgu. To nikogo nie obchodzi - masz to robić, niecierpliwią się jeśli nie na czas, wskazują popełniane codziennie błędy. Po takim dniu pracy mam ochotę iść prosto pod pociąg, albo skoczyć z mostu itp. To wszystko z powodu covidu - przed nim - były normalne zadania zawodowe.

Anna2016 pisze:Wspolczuje zastępstwa...oby chociaż kasą sypneli za to bo często to tylko za dobre slowo...![]()
Anna2016 pisze:Mala czyli skromna....nie wiem Ciociu![]()
![]()
może różowy?
Miau Dropsie![]()
Zunia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot] i 5 gości