Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marivel pisze:Lolek prowadzi nas w październikOpadają liście na ostatnie grzyby chowające się w trawie, wiatr przynosi pierwsze gwiazdki śniegu, w kąciku dynia czai się na Halloween. Jest tak pięknie. Przepiękny jest ten kalendarz.
Ale czy w ogóle może być kalendarz bez Lolka?
Nawet takiego malutkiego gdzieś w kąciku dla nieustająco zakochanych
JoasiaS pisze:marivel pisze:Lolek prowadzi nas w październikOpadają liście na ostatnie grzyby chowające się w trawie, wiatr przynosi pierwsze gwiazdki śniegu, w kąciku dynia czai się na Halloween. Jest tak pięknie. Przepiękny jest ten kalendarz.
Nie mam wciąż zdjęcia na jeden z miesięcy...
Mogę powtórzyć któregoś Lolka z poprzednich edycji, chcecie?
jolabuk5 pisze:by łapki wróciły do sprawności, a kotki znalazły super domki![]()
![]()
JoasiaS pisze:marivel pisze:Lolek prowadzi nas w październikOpadają liście na ostatnie grzyby chowające się w trawie, wiatr przynosi pierwsze gwiazdki śniegu, w kąciku dynia czai się na Halloween. Jest tak pięknie. Przepiękny jest ten kalendarz.
Nie mam wciąż zdjęcia na jeden z miesięcy...
Mogę powtórzyć któregoś Lolka z poprzednich edycji, chcecie?
JoasiaS pisze:W oczekiwaniu na kalendarz, potrzymajcie proszę kciuki za Maję i Gucia - takie dwie małe kuternóżki, które zabrałam ze schroniska dwa tygodnie temu, bo tam nie miały żadnej szansy na adopcję...
Obydwa kociaki mają uszkodzone łapeńki - Gucio przednią, a Maja tylną (obie łapki do całkowitego usprawnienia w operacyjny sposób)
Te nieboraki przebywają w DT u mojej znajomej i bardzo potrzebują swoich prawdziwych domów![]()
![]()
Maluchy mają ogłoszenia na OLX oraz swoje wątki na "kociarni":
Maja![]()
viewtopic.php?f=13&t=204127
i Gucio![]()
viewtopic.php?f=13&t=204126
Można się pozachwycać![]()
JoasiaS pisze:jolabuk5 pisze:by łapki wróciły do sprawności, a kotki znalazły super domki![]()
![]()
Dziękuję Jolu![]()
W przypadku Gucia chyba to życzenie szybko się spełni![]()
Dziś czekałam na potwierdzenie adopcji i doczekałam się![]()
Jutro zawiozę go do nowego domku![]()
Teraz kciuki potrzebne, by został zaakceptowany przez trzyletnią rezydentkę Zosię.
Jeżeli tak się stanie, to kociak ma swój dom
jolabuk5 pisze:JoasiaS pisze:jolabuk5 pisze:by łapki wróciły do sprawności, a kotki znalazły super domki![]()
![]()
Dziękuję Jolu![]()
Teraz kciuki potrzebne, by został zaakceptowany przez trzyletnią rezydentkę Zosię.
Za dobry domek Gucia![]()
![]()
![]()
JoasiaS pisze:jolabuk5 pisze:JoasiaS pisze:jolabuk5 pisze:by łapki wróciły do sprawności, a kotki znalazły super domki![]()
![]()
Dziękuję Jolu![]()
Za dobry domek Gucia![]()
![]()
![]()
No niestety. Rozmowy z panem szły nam bardzo dobrze od kilku dni, ale dziś rano okazało się, że pani jednak ma wątpliwości...
Nie zawiozę kota do domu, w którym ktoś nie jest do końca przekonany do adopcji.
Gucio miał już wystarczająco kiepski start w życie.
Niby Państwo mają jeszcze rozważać sprawę, ale ja zrobiłam już nową partię ogłoszeń - Gucio nadal szuka domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości