WĄTEK ILUSTROWANY

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 30, 2020 8:07 Re: WĄTEK ILUSTROWANY. Milka, Kropka i Frodo mają 15 lat :-)

to tak, jak z moja Kuma, Burakiem, Pachim, (Pachi wygladal jak Norman) wszyscy odeszli na nerki. Zostal Mis, ktory tez ma nerki na sterydach, ale jakos daje rade...jeszcze. :cry: Ponoc gdy kot konczy 8 lat, trzeba zaczac sie martwic o nerki... Wielkie kciuki za Kropeczke :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

nyoe

Od: Wto lut 08, 2005 6:07

Post » Czw paź 01, 2020 20:53 Re: WĄTEK ILUSTROWANY. Milka, Kropka i Frodo mają 15 lat :-)

Lolek prowadzi nas w październik :1luvu: Opadają liście na ostatnie grzyby chowające się w trawie, wiatr przynosi pierwsze gwiazdki śniegu, w kąciku dynia czai się na Halloween. Jest tak pięknie. Przepiękny jest ten kalendarz.
Ale czy w ogóle może być kalendarz bez Lolka?
Nawet takiego malutkiego gdzieś w kąciku dla nieustająco zakochanych :oops:

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Pt paź 02, 2020 9:51 Re: WĄTEK ILUSTROWANY. Milka, Kropka i Frodo mają 15 lat :-)

marivel pisze:Lolek prowadzi nas w październik :1luvu: Opadają liście na ostatnie grzyby chowające się w trawie, wiatr przynosi pierwsze gwiazdki śniegu, w kąciku dynia czai się na Halloween. Jest tak pięknie. Przepiękny jest ten kalendarz.

Nie mam wciąż zdjęcia na jeden z miesięcy...
Mogę powtórzyć któregoś Lolka z poprzednich edycji, chcecie? :wink:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pt paź 02, 2020 10:28 Re: WĄTEK ILUSTROWANY. Milka, Kropka i Frodo mają 15 lat :-)

JoasiaS pisze:
marivel pisze:Lolek prowadzi nas w październik :1luvu: Opadają liście na ostatnie grzyby chowające się w trawie, wiatr przynosi pierwsze gwiazdki śniegu, w kąciku dynia czai się na Halloween. Jest tak pięknie. Przepiękny jest ten kalendarz.

ja chcę
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt paź 02, 2020 12:33 Re: WĄTEK ILUSTROWANY. Milka, Kropka i Frodo mają 15 lat :-)

TAK :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt paź 02, 2020 12:37 Re: WĄTEK ILUSTROWANY. Milka, Kropka i Frodo mają 15 lat :-)

mir.ka pisze:ja chcę

AYO pisze:TAK :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ok :ok:
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt paź 02, 2020 12:47 Re: WĄTEK ILUSTROWANY. Milka, Kropka i Frodo mają 15 lat :-)

W oczekiwaniu na kalendarz, potrzymajcie proszę kciuki za Maję i Gucia - takie dwie małe kuternóżki :wink: , które zabrałam ze schroniska dwa tygodnie temu, bo tam nie miały żadnej szansy na adopcję...
Obydwa kociaki mają uszkodzone łapeńki - Gucio przednią, a Maja tylną (obie łapki do całkowitego usprawnienia w operacyjny sposób :ok: )
Te nieboraki przebywają w DT u mojej znajomej i bardzo potrzebują swoich prawdziwych domów :201461 :201461

Maluchy mają ogłoszenia na OLX oraz swoje wątki na "kociarni":

Maja :)
viewtopic.php?f=13&t=204127

i Gucio :1luvu:
viewtopic.php?f=13&t=204126

Można się pozachwycać :wink: :ok:
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt paź 02, 2020 16:53 Re: WĄTEK ILUSTROWANY. Milka, Kropka i Frodo mają 15 lat :-)

Cudne są oba :1luvu:
Oby łapki wróciły do sprawności, a kotki znalazły super domki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt paź 02, 2020 17:46 Re: WĄTEK ILUSTROWANY. Milka, Kropka i Frodo mają 15 lat :-)

jolabuk5 pisze:by łapki wróciły do sprawności, a kotki znalazły super domki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękuję Jolu :1luvu:
W przypadku Gucia chyba to życzenie szybko się spełni :)
Dziś czekałam na potwierdzenie adopcji i doczekałam się :ok:
Jutro zawiozę go do nowego domku :D
Teraz kciuki potrzebne, by został zaakceptowany przez trzyletnią rezydentkę Zosię.
Jeżeli tak się stanie, to kociak ma swój dom :ok:
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt paź 02, 2020 20:26 Re: WĄTEK ILUSTROWANY. Milka, Kropka i Frodo mają 15 lat :-)

JoasiaS pisze:

BAAAAARDZO , BAAAAARDZO :1luvu:

marivel

Post » Pt paź 02, 2020 20:33 Re: WĄTEK ILUSTROWANY. Milka, Kropka i Frodo mają 15 lat :-)

JoasiaS pisze:W oczekiwaniu na kalendarz, potrzymajcie proszę kciuki za Maję i Gucia - takie dwie małe kuternóżki :wink: , które zabrałam ze schroniska dwa tygodnie temu, bo tam nie miały żadnej szansy na adopcję...
Obydwa kociaki mają uszkodzone łapeńki - Gucio przednią, a Maja tylną (obie łapki do całkowitego usprawnienia w operacyjny sposób :ok: )
Te nieboraki przebywają w DT u mojej znajomej i bardzo potrzebują swoich prawdziwych domów :201461 :201461

Maluchy mają ogłoszenia na OLX oraz swoje wątki na "kociarni":

Maja :)
viewtopic.php?f=13&t=204127

i Gucio :1luvu:
viewtopic.php?f=13&t=204126

Można się pozachwycać :wink: :ok:

Śliczne maluchy.
Miałam kiedyś kulawego Pana Krówka, wciąż za nim tęsknię.

marivel

Post » Pt paź 02, 2020 20:42 Re: WĄTEK ILUSTROWANY. Milka, Kropka i Frodo mają 15 lat :-)

JoasiaS pisze:
jolabuk5 pisze:by łapki wróciły do sprawności, a kotki znalazły super domki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Teraz kciuki potrzebne, by został zaakceptowany przez trzyletnią rezydentkę Zosię.

Za dobry domek Gucia :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Sob paź 03, 2020 17:41 Re: WĄTEK ILUSTROWANY. Milka, Kropka i Frodo mają 15 lat :-)

jolabuk5 pisze:
JoasiaS pisze:

No niestety. Rozmowy z panem szły nam bardzo dobrze od kilku dni, ale dziś rano okazało się, że pani jednak ma wątpliwości...
Nie zawiozę kota do domu, w którym ktoś nie jest do końca przekonany do adopcji.
Gucio miał już wystarczająco kiepski start w życie.
Niby Państwo mają jeszcze rozważać sprawę, ale ja zrobiłam już nową partię ogłoszeń - Gucio nadal szuka domu :ok:
Obrazek

JoasiaS

Post » Sob paź 03, 2020 19:50 Re: WĄTEK ILUSTROWANY. Milka, Kropka i Frodo mają 15 lat :-)

Lepiej wcześniej, niż później, jak kotek pojedzie i musi wracać :ok:
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Nie paź 04, 2020 9:33 Re: WĄTEK ILUSTROWANY. Milka, Kropka i Frodo mają 15 lat :-)

JoasiaS pisze:
jolabuk5 pisze:
JoasiaS pisze:

No niestety. Rozmowy z panem szły nam bardzo dobrze od kilku dni, ale dziś rano okazało się, że pani jednak ma wątpliwości...
Nie zawiozę kota do domu, w którym ktoś nie jest do końca przekonany do adopcji.
Gucio miał już wystarczająco kiepski start w życie.
Niby Państwo mają jeszcze rozważać sprawę, ale ja zrobiłam już nową partię ogłoszeń - Gucio nadal szuka domu :ok:

musi być akceptacja wszystkich domowników inaczej adopcja nie ma sensu

za dobre domki :ok: :ok:

my tez czekamy na taki
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]