Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:ewar pisze:mir.ka, czy na pewno dobrze zrozumiałam tytuł wątku, a raczej jego zmianę?
niestety, dobrze![]()
od 2 godzin biega mi po domu takie małe, czarno-białe
było to dość niespodziewane, bo jeszcze w poniedziałek dostałam jej fotki i wszystko było ok, tak mi się przynajmniej wydawało, a tu dzisiaj po południu telefon - kot do zwrotu
aga66 pisze:O to przykre. Choć dobrze, że jej nie wyrzucili na dwór
ewar pisze:Ojej, tak było dobrze, takie ładne zdjęcia. Niestety, nie możemy czytać w ludzkich myślach.
Ziemosław pisze:mir.ka pisze:ewar pisze:mir.ka, czy na pewno dobrze zrozumiałam tytuł wątku, a raczej jego zmianę?
niestety, dobrze![]()
było to dość niespodziewane, bo jeszcze w poniedziałek dostałam jej fotki i wszystko było ok, tak mi się przynajmniej wydawało, a tu dzisiaj po południu telefon - kot do zwrotu
a z jakiego powodu?
mir.ka pisze:Ziemosław pisze:mir.ka pisze:ewar pisze:mir.ka, czy na pewno dobrze zrozumiałam tytuł wątku, a raczej jego zmianę?
niestety, dobrze![]()
a z jakiego powodu?
podobno niespodziewana ciąża, zagrożona z powodu alergii na kota itp
ewar pisze:Wiesz, to niekoniecznie musi być prawda. Lepiej, że kotka wróciła, znajdzie nowy domek, w którym będzie szczęśliwa. Tam by nie była, tak myślę.
Ziemosław pisze:mir.ka pisze:Ziemosław pisze:mir.ka pisze:ewar pisze:mir.ka, czy na pewno dobrze zrozumiałam tytuł wątku, a raczej jego zmianę?
niestety, dobrze![]()
a z jakiego powodu?
podobno niespodziewana ciąża, zagrożona z powodu alergii na kota itp
Pitu pitu jak dla mnie ale tak jak wszyscy uważam, że lepiej że mała wróciła do Ciebie niż jakby ją mieli (o zgrozo) sami gdzieś oddać albo ogłaszać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: joanjoan i 50 gości