im chyba nic latającego czy pełzajacego nie umknie, wszystko wypatrzą
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:No rzeczywiście nadrabiasz zaległości! Ale fajne serieTe takie pod firanką też mi się zawsze podobają
firanki mam specjalnie krótsze, żeby kotom było wygodniej wchodzić na parapet
U nas tak samo
Pamiętam takie zdarzenie z "początków feliksa": był u nas jakos od kilku dni, dorosły kot, prosto ze schroniska, wszystko fajnie, spał ze mna od pierwszej nocy, ale oczywiscie niekiedy wstawał i sobie chodził, poza tym zrywał mnie o szóstej rano. no i pewnego poranka obudził mnie jakis hałas okrutny i nieznany (pierwszej nocy to mnie obudził chrzęst żwirku... też nie wiedziałam, co to!), zerwałam sie - a to feliks chciał wskoczyc na okno, ale sie zaplątal w firankę długą do ziemi... no i ja zerwał z karnisza... i się w nia zaplątał! No żeby firanka niedobra koteczka atakowała, ojej!
potem już we wszystkich pomieszczeniach stopniowo powymieniałam firanki...
Chociaż tak bardzo lubie takie dłuuugie...
Nul pisze:
Taaa... od jakiegoś czasu na największym stole w charakterze obrusa leży... kawał filcu... ciekawe, dlaczego... (dla kogo???)na tym filcu zaś leżą rózne posłanka, na zmianę... albo dywaniki... albo mis z ewar-owego bazarku... itp...
Nul pisze:Podsumowanie: super extra fajne fotki super extra pięknych kotków! I jarzębiny też
MaryLux pisze::201461![]()
MAU pisze:Nieustające![]()
za zdrowie Dżekusia
, głaski dla Koteczków
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i pozdrowienia dla Dużej
mir.ka pisze:
im chyba nic latającego czy pełzajacego nie umknie, wszystko wypatrzą