Moderator: Estraven

wszystkiego najkociego
 wszystkiego najkociego   

SabaS pisze:Felisiu niech dla Ciebie nigdy nie braknie miejsca na kolanach Dużejwszystkiego najkociego

Może wie, że już trochę za duży, by w całości się na kolanach zmieścić??? Ale zmieściłby się...
 Może wie, że już trochę za duży, by w całości się na kolanach zmieścić??? Ale zmieściłby się... 

ewar pisze:Znałam historię Felisia, ale zawsze miło to czytać

Akurat Feliks miał mniejszą ochotę na wyjście na podwórko, do gości! No nie do uwierzenia
 Akurat Feliks miał mniejszą ochotę na wyjście na podwórko, do gości! No nie do uwierzenia  Ale jednak wychodził i się dawał pomiziać
 Ale jednak wychodził i się dawał pomiziać  

Naprawdę
 Naprawdę  Dziękuję w jego imieniu, bo on jeszcze nie potrafi pisać po ludzku
 Dziękuję w jego imieniu, bo on jeszcze nie potrafi pisać po ludzku 
 Najpierw trzeba było prezent obwąchać - jeszcze na podwórku, bo w czasach obecnych tylko taka forma przyjęcia wchodziła w grę, jak wspominałam...
 Najpierw trzeba było prezent obwąchać - jeszcze na podwórku, bo w czasach obecnych tylko taka forma przyjęcia wchodziła w grę, jak wspominałam...

Bajka się odwróciła i poszła, a Bezia po długim namyśle ostatecznie się zdecydowała na konsumpcję
 Bajka się odwróciła i poszła, a Bezia po długim namyśle ostatecznie się zdecydowała na konsumpcję 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, MB&Ofelia i 17 gości