DT u Bastet ♥ Nowy Filmik ♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 27, 2020 9:56 Re: DT u Bastet ♥ Orfik dalej bez domu :( ♥ KLUSKA!

Ejjjjj..... Kluska się nie podoba...? :201424 To było pierwsze, co mi przyszło do głowy, jak ją zobaczyłam :mrgreen:
Nieee... Ona jest biało-ciemnobura. Tri nie nie.

Heheh... Moja "marka"... No no, obym nie przesadziła z tą słynnością, bo się zakocę! :strach: A wiecie, że "fani" mojej strony Koci Łapci mieszkają nawet w Szwecji, Anglii i 1 fan w RPA? 8O Wczoraj sprawdzałam w statystykach. Ale ja się pytam: SKĄD???
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Czw sie 27, 2020 9:58 Re: DT u Bastet ♥ Orfik dalej bez domu :( ♥ KLUSKA!

Anastazja!!! To jest to! Nastka, Nastusia. Nasteczko - co chcesz koteczko :1luvu: , Nastusiu (Tusiu) pomiziać?, Nastucho - nie szalej! :201424. Anastazjo, czego Pani sobie życzy? Jak szukam imienia zawsze wyszukuję zdrobnienia i "zgrubienia" :1luvu:
Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Czw sie 27, 2020 9:59 Re: DT u Bastet ♥ Orfik dalej bez domu :( ♥ KLUSKA!

To i tak imię tymczasowe :lol:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Czw sie 27, 2020 10:01 Re: DT u Bastet ♥ Orfik dalej bez domu :( ♥ KLUSKA!

ewkkrem pisze:Anastazja!!! To jest to! Nastka, Nastusia. Nasteczko - co chcesz koteczko :1luvu: , Nastusiu (Tusiu) pomiziać?, Nastucho - nie szalej! :201424. Anastazjo, czego Pani sobie życzy? Jak szukam imienia zawsze wyszukuję zdrobnienia i "zgrubienia" :1luvu:
Drops.

Nasti!
. Lucas 2014

lucas 2014

Od: Czw wrz 07, 2017 11:35

Post » Czw sie 27, 2020 10:29 Re: DT u Bastet ♥ Orfik dalej bez domu :( ♥ KLUSKA!

Kochane, imię jest śliczne, ale po co na 2 tygodnie jej je nadawać? Państwo i tak sobie nazwą po swojemu. Umówiliśmy się, że jak już zacznie jeść stały pokarm, to ją odbiorą. Niech będzie Kluska. Już i tak jest tak na fb.

Ewkkrem, ja też zawsze szukam zdrobnień i zgrubień od imienia. No to proszę Cię bardzo: Kluska, Klucha, Kluseczka, Klusinka, Klusia, Klunia, Kluś... :mrgreen: Kto da więcej? :wink:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Czw sie 27, 2020 10:39 Re: DT u Bastet ♥ Orfik dalej bez domu :( ♥ KLUSKA!

Bastet pisze:Kochane, imię jest śliczne, ale po co na 2 tygodnie jej je nadawać? Państwo i tak sobie nazwą po swojemu. Umówiliśmy się, że jak już zacznie jeść stały pokarm, to ją odbiorą. Niech będzie Kluska. Już i tak jest tak na fb.

Ewkkrem, ja też zawsze szukam zdrobnień i zgrubień od imienia. No to proszę Cię bardzo: Kluska, Klucha, Kluseczka, Klusinka, Klusia, Klunia, Kluś... :mrgreen:

Klucha kojarzy mi się z grubaską. Oglądam taką na codzień :( . Wstrętną, skąpą, gruuubą ewkkrem) :( .
A Nastusia jest piękna, zgrabna, smukła (jeszcze :mrgreen: ). Jak pojedzie do swojego domku to i tak jej już nie zobaczę :placz: . Dla mnie będzie Nastusia :D .Na fb musi byś Kluska - wiadomo- ale ... to taki kryptupseudonim :D
Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Czw sie 27, 2020 10:41 Re: DT u Bastet ♥ Orfik dalej bez domu :( ♥ KLUSKA!

Ja tam Kluseczke lubię :) MOże dlatego, że Całysek Klusek poszedł w te strone;)

Ewo, chyba musisz isc na terapie w zwiazku z postrzeganiem siebie ;) Dropsik, popracuj nad opiekunka ;)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Czw sie 27, 2020 10:46 Re: DT u Bastet ♥ Orfik dalej bez domu :( ♥ KLUSKA!

zuza pisze:Ja tam Kluseczke lubię :) MOże dlatego, że Całysek Klusek poszedł w te strone;)

Ewo, chyba musisz isc na terapie w zwiazku z postrzeganiem siebie ;) Dropsik, popracuj nad opiekunka ;)

Ciociu Zuza, moja duża lubi się mimo swoich kilogramów :D . Twój Klusek to był, o ile pamiętam Całek (mnie kojarzył się z całkami a wyszło, że powinno z całuskami :ryk:) . Całek jest piękny (mimo, że nazywasz go "Klusek").
Drops.
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Czw sie 27, 2020 11:14 Re: DT u Bastet ♥ Orfik dalej bez domu :( ♥ KLUSKA!

ewkkrem pisze:
zuza pisze:Ja tam Kluseczke lubię :) MOże dlatego, że Całysek Klusek poszedł w te strone;)

Ciociu Zuza, moja duża lubi się mimo swoich kilogramów :D . Twój Klusek to był, o ile pamiętam Całek (mnie kojarzył się z całkami a wyszło, że powinno z całuskami :ryk:) . Całek jest piękny (mimo, że nazywasz go "Klusek").
Drops.

To dobrze sie sie lubi, z tego, co napisała nie wynikało ;)

Całek ma w dokumentach Całusek, ale wcale całusny nie jest, wiec nie pasowało mi ;) Teraz od Klusek ze względu na urode zmierza w kierunku Klunio, Clooonio, Clooney ;)

Czajnik przyszedł z imieniem Wil od Wilhelm Zdobywca, wiec teges ;) Jak najpierw nie chciał wyjść z transportera, a potem śmignął w ciemny kat pod biurko i tam siedział to imie było oczywiste...

zuza

Post » Czw sie 27, 2020 11:25 Re: DT u Bastet ♥ Orfik dalej bez domu :( ♥ KLUSKA!

zuza pisze:
Całek ma w dokumentach Całusek, ale wcale całusny nie jest, wiec nie pasowało mi ;) Teraz od Klusek ze względu na urode zmierza w kierunku Klunio, Clooonio, Clooney ;)

Czajnik przyszedł z imieniem Wil od Wilhelm Zdobywca, wiec teges ;) Jak najpierw nie chciał wyjść z transportera, a potem śmignął w ciemny kat pod biurko i tam siedział to imie było oczywiste...

:ryk: :ryk: :ryk: Wilhelm zdobywca :D . Ekstra. Ale jak czmychnął pod biurko to powinien być Wilhelm Tell (atakuję z ukrycia :mrgreen: ) Jakby nie było Will :D
U mnie są trzy kluchy i jedna sznurówka :( . Nie wiem co gorsze :D .
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Czw sie 27, 2020 11:30 Re: DT u Bastet ♥ Orfik dalej bez domu :( ♥ KLUSKA!

On nie atakuje wcale ;) Sorki za zasmiecanie watku :201494

zuza

Post » Czw sie 27, 2020 11:50 Re: DT u Bastet ♥ Orfik dalej bez domu :( ♥ KLUSKA!

A czyim dzieckiem jest Kluseczka, Dropsie? Czyim??? :mrgreen:

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Czw sie 27, 2020 11:51 Re: DT u Bastet ♥ Orfik dalej bez domu :( ♥ KLUSKA!

Hej, to były tylko przykłady ładnych imion dla Małej :) Jej Duzi i tak ja nazwą "po swojemu".
A na Dango córka znajomej wołała właśnie "Klusek". I jest Kluskiem, tylko.... po japońsku :P

Marmolada18

Od: Pt sie 24, 2018 10:34

Post » Czw sie 27, 2020 11:52 Re: DT u Bastet ♥ Orfik dalej bez domu :( ♥ KLUSKA!

Jaki piekny ogonek do gory :)

zuza

Post » Czw sie 27, 2020 11:54 Re: DT u Bastet ♥ Orfik dalej bez domu :( ♥ KLUSKA!

Mała jest podobna do Orfika w rozmieszczeniu łatek, tylko nie jest albinosem :) Fajna jest, taka kiciowata :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marmolada18

Od: Pt sie 24, 2018 10:34

[poprzednia][następna]