Jasne , że może być - są cudne i ptaszki i jarzębinka.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ano gorąco. 27,5 stopnia na balkonie.
A ptaszki bywają fajniejsze i ładniejsze, niestety dzisiaj te ładniejsze nie dawały się sfocić. Były na przykład aż dwa zimorodki, ale co z tego skoro oba tylko przeleciały i tyle je widziałam. No i pogoda nie bardzo na fotografie, ostre słońce. Ale i tak spacerek był fajny, tyle że po powrocie wlazłam od razu pod prysznic bo cała się kleiłam od potu, dosłownie.
MB&Ofelia pisze:Ano ja zrobiłam parę kilometrów. I to część w pełnym słońcu, bo na samym wale przeciwpowodziowym drzew nie ma. Miałam kapelusz na głowie, dzięki temu nie padłam na udar, ale cała reszta mnie się ugotowała.
MB&Ofelia pisze:U nas jutro ma być chłodniej. I wreszcie ma padać. Dzisiaj po południu niby coś kapnęło, ale tak kapnęło że nie wiem czy doleciało do ziemi. Sucho, bardzo sucho.
MaryLux pisze:Nie narzekajcie, babiszony. Ja dziś oprowadzałam wycieczkę, a na koniec (już po powrocie do domu) ugryzła mnie peszczoła. Nic na to nie poradzę, że nie zauważyłam głupiej, bo się do sznurówki przyczepiła
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Nie narzekajcie, babiszony. Ja dziś oprowadzałam wycieczkę, a na koniec (już po powrocie do domu) ugryzła mnie peszczoła. Nic na to nie poradzę, że nie zauważyłam głupiej, bo się do sznurówki przyczepiła
Pszczoła czy osa? Bo to duża różnica. Osy gryzą, przczoły żądlą.
Ewa L. pisze:Pola w przeciwieństwie do Zuzi nie jest amatorką mokrej karmy . Je tylko suche ale mokre też powinna. Zostały mi po Zuzi puszki musa i sosiku gurmeta oraz cosmy ale Pola nie bardzo chce je jeść za to zasmakowało jej Gurmet perl mimo , że też nie zjada całości. Niestety wyrzucam przez to dużo jedzenia.
Kupiłam jej w zoo+ gurmet perl w sosiku ale mniejsze saszetki po 50 g i te zjada prawie w całości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości