Moderator: Estraven
Chikita pisze:A tak szczerze to nie wiem. Po wyprowadzce z domu schudłam ponad 20. Ważyłam 80, zeszłam do 60 i potem do 58. Cel jest 55 kg, ale się nie glodze czy coś. Może zacznę trochę ćwiczyć, ale to może. Problemem jest u mnie, że przy całym tym schudnięciu stercza mi kości. Na mostu i nadgarstkach najbardziej.
Ogólnie to gdzies tam czytałam, że właśnie błonnik pomaga schudnąć, bo zapycha przez co się mniej je, ale nie każdy z kolei może go używać, bo coś tam. Nie wnikałam po prostu. Moja fryzjerka jest na jakiejś dziwnej diecie. Je co chce, kompletnie, ale potem jest 16 godzinna głodówka. Nie pamiętam jak się ta dieta nazywa, będę u niej za tydzień to jak chcecie mogę zapytać.
Chikita pisze:Ale gdybyście chciały zrobić sobie detoks to mam cudowny sposób (wymiękłam już po jednym dniu) . Jecie ile chcecie, kiedy chcecie, ale... tylko ryż. Bez sosu, bez dodatków, żadnych owoców i warzyw. Czysty ryż brązowy. Przez trzy dni na wodzie i ryżu. Tylko. Powodzenia
Chikita pisze:Ale gdybyście chciały zrobić sobie detoks to mam cudowny sposób (wymiękłam już po jednym dniu) . Jecie ile chcecie, kiedy chcecie, ale... tylko ryż. Bez sosu, bez dodatków, żadnych owoców i warzyw. Czysty ryż brązowy. Przez trzy dni na wodzie i ryżu. Tylko. Powodzenia
MaryLux pisze:Jak tu schudnąć? Macie jakikolwiek pomysł?
Chikita pisze:A tak szczerze to nie wiem. Po wyprowadzce z domu schudłam ponad 20. Ważyłam 80, zeszłam do 60 i potem do 58. Cel jest 55 kg, ale się nie glodze czy coś. Może zacznę trochę ćwiczyć, ale to może. Problemem jest u mnie, że przy całym tym schudnięciu stercza mi kości. Na mostu i nadgarstkach najbardziej.
Anna2016 pisze:Mnie się zdaje Ciociu Lukas2014 że jak kotek lekko ząbkami podgryza, tak lekko tzn bierze w pysio ale nie gryzie do bolu tylko tak podgryza to jest to oznaka.....sympatii, nie złości. Kiedyś duża miała na podwórku taka kotke , była mocna dzikuska ale jak się oswoiła to tak właśnie robiła - brała dłoń dużej w pyś i puszczalanazywała się Syczusia.....
lucas 2014 pisze:Chikita pisze:Ale gdybyście chciały zrobić sobie detoks to mam cudowny sposób (wymiękłam już po jednym dniu) . Jecie ile chcecie, kiedy chcecie, ale... tylko ryż. Bez sosu, bez dodatków, żadnych owoców i warzyw. Czysty ryż brązowy. Przez trzy dni na wodzie i ryżu. Tylko. Powodzenia
Ja znam tylko taki czarny ryz.![]()
Lucas 2014
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Silverblue i 877 gości