Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 06, 2020 21:18 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 4

Ale gdybyście chciały zrobić sobie detoks to mam cudowny sposób (wymiękłam już po jednym dniu) . Jecie ile chcecie, kiedy chcecie, ale... tylko ryż. Bez sosu, bez dodatków, żadnych owoców i warzyw. Czysty ryż brązowy. Przez trzy dni na wodzie i ryżu. Tylko. Powodzenia :mrgreen:

Chikita

Od: Śro cze 28, 2017 18:05

Post » Czw sie 06, 2020 21:23 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 4

Chikita pisze:A tak szczerze to nie wiem. Po wyprowadzce z domu schudłam ponad 20. Ważyłam 80, zeszłam do 60 i potem do 58. Cel jest 55 kg, ale się nie glodze czy coś. Może zacznę trochę ćwiczyć, ale to może. Problemem jest u mnie, że przy całym tym schudnięciu stercza mi kości. Na mostu i nadgarstkach najbardziej.
Ogólnie to gdzies tam czytałam, że właśnie błonnik pomaga schudnąć, bo zapycha przez co się mniej je, ale nie każdy z kolei może go używać, bo coś tam. Nie wnikałam po prostu. Moja fryzjerka jest na jakiejś dziwnej diecie. Je co chce, kompletnie, ale potem jest 16 godzinna głodówka. Nie pamiętam jak się ta dieta nazywa, będę u niej za tydzień to jak chcecie mogę zapytać.

Taaaak!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sie 06, 2020 21:23 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 4

Chikita pisze:Ale gdybyście chciały zrobić sobie detoks to mam cudowny sposób (wymiękłam już po jednym dniu) . Jecie ile chcecie, kiedy chcecie, ale... tylko ryż. Bez sosu, bez dodatków, żadnych owoców i warzyw. Czysty ryż brązowy. Przez trzy dni na wodzie i ryżu. Tylko. Powodzenia :mrgreen:

niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sie 06, 2020 22:01 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 4

Chikita pisze:Ale gdybyście chciały zrobić sobie detoks to mam cudowny sposób (wymiękłam już po jednym dniu) . Jecie ile chcecie, kiedy chcecie, ale... tylko ryż. Bez sosu, bez dodatków, żadnych owoców i warzyw. Czysty ryż brązowy. Przez trzy dni na wodzie i ryżu. Tylko. Powodzenia :mrgreen:

Jeżeli to brązowy ryż GOTOWANY to on jest PYSZNY !!!!
lekko orzechowy , no mniamuśny. Ale dieta nie dla mnie, ledwie zamieniłam garderobę na większą , nieee chociaż ze trzy lata muszę ponosić :lol:
Żeby nie było , wodę też lubię :D

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Pt sie 07, 2020 4:18 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 4

MaryLux pisze:Jak tu schudnąć? Macie jakikolwiek pomysł?

:twisted: Z kości z Ości Marysiu ? Wiatr Cię zdmuchnie niebawem i będziemy Cię szukać gdzieś w innym województwie :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt sie 07, 2020 4:20 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 4

Chikita pisze:A tak szczerze to nie wiem. Po wyprowadzce z domu schudłam ponad 20. Ważyłam 80, zeszłam do 60 i potem do 58. Cel jest 55 kg, ale się nie glodze czy coś. Może zacznę trochę ćwiczyć, ale to może. Problemem jest u mnie, że przy całym tym schudnięciu stercza mi kości. Na mostu i nadgarstkach najbardziej.

8O Wow gratulacje, moje marzenie taka utrata wagi, w sensie tyle kg 8O
A u mnie jak schudnę to tyje :wink:
Ja bardzo dużo ćwiczę ale co z tego :mrgreen:
Chyba dla zdrowia tylko, ale ta waga u mnie to mija się ze zdrowiem :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt sie 07, 2020 5:41 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 4

Kitku, Sabciu, Zuniu, wszyscy bądźcie zdrowi.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt sie 07, 2020 6:48 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 4

Miau Sabciu Kitku Ciociu jak się czujecie?
Ja dziś rano mocno przytulałam się do dużej.....
Zunia

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Pt sie 07, 2020 7:50 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 4

:lol: Dzień dobry :1luvu:
Jak próbowalam Lucasa pogłaskać :oops: bo przyszedl blisko, złapal mnie delikatnie zębami za reke. :cry: i poszedl. Za 10 sekund 8O 8O 8O znów przyszedl i wcisnal swoją glowe w moja noge. No nie... :ryk: to jakby ogladac i wachac a spróbowac nie wolno. :placz: :placz: :placz:
Zdezorientowany Lucas 2014

lucas 2014

Od: Czw wrz 07, 2017 11:35

Post » Pt sie 07, 2020 8:50 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 4

Mnie się zdaje Ciociu Lukas2014 że jak kotek lekko ząbkami podgryza, tak lekko tzn bierze w pysio ale nie gryzie do bolu tylko tak podgryza to jest to oznaka.....sympatii, nie złości. Kiedyś duża miała na podwórku taka kotke , była mocna dzikuska ale jak się oswoiła to tak właśnie robiła - brała dłoń dużej w pyś i puszczala :P nazywała się Syczusia.....

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Pt sie 07, 2020 9:00 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 4

Anna2016 pisze:Mnie się zdaje Ciociu Lukas2014 że jak kotek lekko ząbkami podgryza, tak lekko tzn bierze w pysio ale nie gryzie do bolu tylko tak podgryza to jest to oznaka.....sympatii, nie złości. Kiedyś duża miała na podwórku taka kotke , była mocna dzikuska ale jak się oswoiła to tak właśnie robiła - brała dłoń dużej w pyś i puszczala :P nazywała się Syczusia.....

Mnie nie wolno dotknac Lucasa. On mnie nie lubi. Patrzec mi wolno, podziwiac, uslugiwac, chwalic, wynagradzac, zachwycac się, wynagradzac, chwalic... ale kotek nie życzy sobie poufalosci. :cry:
Lucas 2014

lucas 2014

Post » Pt sie 07, 2020 14:09 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 4

po ryżu , nie tylko brązowym dobrze się barfuje... czyli metoda na schudniecie jest...chyba :roll:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt sie 07, 2020 14:15 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 4

Ja znam tylko taki czarny ryz. :oops:
Lucas 2014

lucas 2014

Post » Pt sie 07, 2020 14:27 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 4

lucas 2014 pisze:

Ja znam tylko taki czarny ryz. :oops:
Lucas 2014

czarny to jakaś trawa
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt sie 07, 2020 14:34 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 4

Ten mój nawet jest wloski. 8O
Lucas 2014

lucas 2014

[poprzednia][następna]