oczka jakie rezolutne
Za szybkie ogarnięcie Toyotki

Moderator: Estraven

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Bastet pisze:Wróciłyśmy od weta z Toyką. Powiedział, że ponieważ nie ma tej zmiany na brodzie, to wygląda mu na młodzieńcze zapalenie mieszków włosowych. Dostałyśmy maść do smarowania z antybiotykiem. Zobaczymy, jaki będzie efekt.. Podobno już po paru dniach powinno być lepiej. A jak nie, to mamy się zjawić w przyszłym tygodniu.
Marzenia11 pisze:Bastet pisze:Wróciłyśmy od weta z Toyką. Powiedział, że ponieważ nie ma tej zmiany na brodzie, to wygląda mu na młodzieńcze zapalenie mieszków włosowych. Dostałyśmy maść do smarowania z antybiotykiem. Zobaczymy, jaki będzie efekt.. Podobno już po paru dniach powinno być lepiej. A jak nie, to mamy się zjawić w przyszłym tygodniu.
własnie miałam o tym pisać, bo dopiero dzisiaj doczytałam. Moja Milenka takie cóś miała i dostała chyba supirex, tak się tra maść nazywała. I przeszło szybko.
Może po posmarowaniu mascią podtrzymać ją trochę unieruchomioną, żeby maść zdążyła się trochę wchłonąć?
Bastet pisze:Wróciłyśmy od weta z Toyką. Powiedział, że ponieważ nie ma tej zmiany na brodzie, to wygląda mu na młodzieńcze zapalenie mieszków włosowych. Dostałyśmy maść do smarowania z antybiotykiem. Zobaczymy, jaki będzie efekt.. Podobno już po paru dniach powinno być lepiej. A jak nie, to mamy się zjawić w przyszłym tygodniu.
Oby szybko przeszło

Bastet pisze: Problem tylko polega na tym, że Toyka zlizuje zaraz całą maść i jeszcze łapką poprawia. Hmmm.... Nie wiem, czy podziała..

jolabuk5 pisze:Kciuki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale pewnie Toycia musi najpuerw pysio wyleczyć!![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Lifter i 5 gości