Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28- Julcia do adopcji :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 18, 2020 10:02 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

mir.ka pisze:
SabaS pisze:O jesoooo ale wtopa :oops: a zdjęcie oglądałam kilka razy. Chyba mi na oczy padło po tej burzy. Rudzinko kochana przepraszam, Tobą też się pozachwycam. :1luvu:

Rudziu jak nas można pomylić? :(
Obrazek

Obrazek

Rudzielce są piękne, jak w tytule :1luvu:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw cze 18, 2020 10:19 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

Miruś bo to bylo tak Rudzia-rude-Tofik...no i poszło....;) Prezesowa jest wyjątkowa, naprawdę chyba mnie ta burza na umysł i zwrok poszła ;)
A jak Dżekuś mam nadzieję, że dziś nie niejadek? I jak kluseczka Julcia? Nosek już lepszy?

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Czw cze 18, 2020 10:25 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

jolabuk5 pisze:
mir.ka pisze:
SabaS pisze:O jesoooo ale wtopa :oops: a zdjęcie oglądałam kilka razy. Chyba mi na oczy padło po tej burzy. Rudzinko kochana przepraszam, Tobą też się pozachwycam. :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Rudzielce są piękne, jak w tytule :1luvu:

Rude jest piękne... i bure też :wink: , taki był poprzedni tytuł watku, przed pojawieniem się Daisy
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw cze 18, 2020 10:29 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

SabaS pisze:Miruś bo to bylo tak Rudzia-rude-Tofik...no i poszło....;) Prezesowa jest wyjątkowa, naprawdę chyba mnie ta burza na umysł i zwrok poszła ;)
A jak Dżekuś mam nadzieję, że dziś nie niejadek? I jak kluseczka Julcia? Nosek już lepszy?

Prezesowa właśnie leży na moim biurku, przeczytałam jej co napisałaś i Ci wybaczy tym razem :wink:

Dżekuś niestety znowu nie je, ugotowałam nogę z kurczaka, podsuwałam pod pyszczek, a on się odwracał :placz:

O Julci pisze na końcu poprzedniej strony :wink: , już z nią dobrze :D
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw cze 18, 2020 10:49 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

mir.ka pisze:

Obrazek

Obrazek

Jakby Tofik pomagał przy mącznych wypiekach to też byłby "z białym" :D
Dla rudzielców i buraska :201461
Dla Jeka :201461 :ok:
Drops
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Czw cze 18, 2020 18:26 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

Julcia pluje wołowiną, a mój Wituś niczego poza surowym mięsem i nabiałem nie chce jeść. Wetka mówiła, że miała dorosłego kota, który zafiksował się na fileta z kurczaka i serek bieluch. Niczego innego nie tknął.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw cze 18, 2020 18:47 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

ewar pisze:Julcia pluje wołowiną, a mój Wituś niczego poza surowym mięsem i nabiałem nie chce jeść. Wetka mówiła, że miała dorosłego kota, który zafiksował się na fileta z kurczaka i serek bieluch. Niczego innego nie tknął.

Koty są zafiksowane , moje to nawet bardzo oprócz Hugonka. Najgorsza jest Migotka czasami mam dość, nerwy mi puszczają. Sama jestem obolała i wszystko mnie złości :placz:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw cze 18, 2020 20:35 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

Też tak mam z Sabcią. Właśnie jej powiedziałam, że mam dość. Pasty leżą na 6 talerzykach, a ona "coś by zjadła", ale co jej podsunę, to nie, niedobre. Wcześniej zjadła ładnie kilka past, a teraz robi fochy. :evil:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt cze 19, 2020 9:37 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob cze 20, 2020 7:51 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

ewkkrem pisze:
mir.ka pisze:

Obrazek

Obrazek

Jakby Tofik pomagał przy mącznych wypiekach to też byłby "z białym" :D
Dla rudzielców i buraska :201461
Dla Jeka :201461 :ok:
Drops

nieraz " pomaga", muszę uważać jak robię knedle go mi wchodzi w ciasto, moze miękkie i dlatego mu się po nim fajnie chodzi
Obrazek

mir.ka

Post » Sob cze 20, 2020 7:56 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

ewar pisze:Julcia pluje wołowiną, a mój Wituś niczego poza surowym mięsem i nabiałem nie chce jeść. Wetka mówiła, że miała dorosłego kota, który zafiksował się na fileta z kurczaka i serek bieluch. Niczego innego nie tknął.

A Julcia nadal tylko mleko, a już ma miesiąc, po tym jak ciągnie butlę stwierdzam ,że na razie nie ma ochoty z niej zrezygnować. Ona wczoraj ważyła 385 g i podejrzewam ,ze mleko będzie jeszcze dobre do osiągnięcia przez nią pół kilograma. Dzisiaj znowu gotuję indyka to spróbuję jej dać trochę, ciekawe jak tym razem zareaguje.
Obrazek

mir.ka

Post » Sob cze 20, 2020 7:58 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

Gosiagosia pisze:

Koty są zafiksowane , moje to nawet bardzo oprócz Hugonka. Najgorsza jest Migotka czasami mam dość, nerwy mi puszczają. Sama jestem obolała i wszystko mnie złości :placz:

bo my się staramy, podsuwamy pysznosci pod pyszczek, a one nawet nie spojrzą :(
Obrazek

mir.ka

Post » Sob cze 20, 2020 7:59 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

jolabuk5 pisze:Też tak mam z Sabcią. Właśnie jej powiedziałam, że mam dość. Pasty leżą na 6 talerzykach, a ona "coś by zjadła", ale co jej podsunę, to nie, niedobre. Wcześniej zjadła ładnie kilka past, a teraz robi fochy. :evil:

No niestety, tak to bywa z chorymi zwierzakami, Dżekuś prawie nie jadł w tym tygodniu :(
Obrazek

mir.ka

Post » Sob cze 20, 2020 7:59 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

Gosiagosia pisze:Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob cze 20, 2020 8:03 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

Tofik zostaw trochę nie zjedz sam wszystkiego
Obrazek

no dobrze, będziemy jeść razem
Obrazek

kupiłam sobie omlet z bitą śmietaną i owocami i rude postanowiły i pomóc w jedzeniu
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]