Ciociu MalgWroclaw, pochwalę się - zjadłam wczoraj trochę mięska Ciociu Gosiagosia, dziękujemy
Lucasku, jak Twój katar?
Sabcia
Moderator: Estraven
Ciociu MalgWroclaw, pochwalę się - zjadłam wczoraj trochę mięska

mir.ka pisze:Sabciu ty jak małe kocię jadasz w środku nocy

Anna2016 pisze:Sabciu, za Twój apetyt, jedz Maleńki Skarbie![]()
![]()
![]()
Lukasku, za Twoje zdrowie, żeby katar poszedł sobie precz![]()
![]()
![]()
Julinku - za Twoją odwagę![]()
![]()
![]()
Miau, a ja.....zrobiłam fuj qpkę, taką na 2![]()
![]()
duża postanowiła że dziś da mi odpocząć od tabletki, którą daje mi w kociej kiełbasce bo tabletka jest kwaśna i nie pójdzie inaczej...może za dużo tej kiełbaski tak dzień po dniu...?
Zazulka
Ona uznaje ino zdrowną djetu! Anna2016 pisze:Sabciu, za Twój apetyt, jedz Maleńki Skarbie![]()
![]()
![]()
Lukasku, za Twoje zdrowie, żeby katar poszedł sobie precz![]()
![]()
![]()
Julinku - za Twoją odwagę![]()
![]()
![]()
Miau, a ja.....zrobiłam fuj qpkę, taką na 2![]()
![]()
duża postanowiła że dziś da mi odpocząć od tabletki, którą daje mi w kociej kiełbasce bo tabletka jest kwaśna i nie pójdzie inaczej...może za dużo tej kiełbaski tak dzień po dniu...?
Zazulka
Jak zrobimy. Moje były jak przyjechalem do Dużej jak ...krowie placki. Nigdy czegos takiego nie widzialem ale... Duża zmienila Mi wtedy karme (chociaż zapas karmy dostalem z mojego bylego domku tymczasowego zebym czul sie jak u siebie). W moim byłym domku tymczasowym było dużo kotków i Duża podejrzewa, że trudno pewnie było znalezc kupalkowego wlasciciela.
, ja myślę, że jak kotek kicha, to nie powinno się go szczepić! A w ogóle starszych kotków niewychodzących nie potrzeba tak często szczepić
właśnie wczoraj w nocy zrobiłam taki 'krowi placek"

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 25 gości