Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28- Julcia do adopcji :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 15, 2020 19:43 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

ametyst55 pisze:Biedaczek :(
Z Daisy to niezła aparatka :wink: ale koty potrafią się tak przesmyknąć :strach: .

Małe sprytne to ciągle próbuje, na szczęście dzisiaj spokój, moze przemyśli swoje postępowanie i nie będzie się pchała na zewnątrz....przez jakis czas
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon cze 15, 2020 19:50 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

Moli25 pisze::( no smutno z piesiem :( nawet nie wiadomo jak mu pomoc.
najważniejsze ze szczęśliwy u Was :1luvu:

Daisy :strach: o matko, aż zamarłam jak czytałam

Elenka- Piękność nad pięknościami :mrgreen:

A Ty nie wiesz co się ze mną działo jak się zorientowałam ,ze jej w domu nie ma :placz: :strach: :placz: :strach:

Piesio zjadł niedawno to wczorajsze mięso, moze zgłodniał, albo ta tabletka na apetyt, którą dostał w południe zadziałała. Będzie je brał jeszcze do końca tygodnia, liczę ,ze wystarczy , bo więcej nie moze dostawać.
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon cze 15, 2020 20:25 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

Ja bym padła na zawał chyba...
Dobrze, że piesek zjadł :ok:

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Pon cze 15, 2020 22:34 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

Biedny Dżekuś, dobrze, że nie bedziesz go męczyć lekami! :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Wto cze 16, 2020 11:56 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

MaryLux pisze:Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Wto cze 16, 2020 11:57 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

Ziemosław pisze:Ja bym padła na zawał chyba...

też chyba prawie padłaś jak Ci Franio numer wyciął :(
Obrazek

mir.ka

Post » Wto cze 16, 2020 12:03 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

jolabuk5 pisze:Biedny Dżekuś, dobrze, że nie bedziesz go męczyć lekami! :ok: :ok: :ok:

Leki i tak będzie brał - na choroby "współistniejące" :wink: , te co dotychczas. Dzisiaj kupiłam mu jeszcze tabletki na kręgosłup, niestety za mocnego działania nie ma, ale zawsze coś poprawi. Sterydy w przypadku Dżeka odpadają. Wet też uważa, że leczenie nie ma sensu jak lek szkodzi zamiast pomagać :( Tak więc dbamy o komfort życia i tyle.
Obrazek

mir.ka

Post » Wto cze 16, 2020 12:39 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

mir.ka pisze:
Ziemosław pisze:Ja bym padła na zawał chyba...

też chyba prawie padłaś jak Ci Franio numer wyciął :(

to prawda :( mam nadzieję że więcej takich numerów nikt nie będzie odwalał :(

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Wto cze 16, 2020 13:03 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

mir.ka pisze:
jolabuk5 pisze:Biedny Dżekuś, dobrze, że nie bedziesz go męczyć lekami! :ok: :ok: :ok:

Leki i tak będzie brał - na choroby "współistniejące" :wink: , te co dotychczas. Dzisiaj kupiłam mu jeszcze tabletki na kręgosłup, niestety za mocnego działania nie ma, ale zawsze coś poprawi. Sterydy w przypadku Dżeka odpadają. Wet też uważa, że leczenie nie ma sensu jak lek szkodzi zamiast pomagać :( Tak więc dbamy o komfort życia i tyle.

Najważniejsze, aby jemu było najlepiej w tej suytuacji, bez stresu, spokojnie, pogodnie i dobzre :ok: :1luvu:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto cze 16, 2020 13:53 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

alessandra pisze:
mir.ka pisze:

Najważniejsze, aby jemu było najlepiej w tej suytuacji, bez stresu, spokojnie, pogodnie i dobzre :ok: :1luvu:

i jak najdłużej :ok:
Obrazek

mir.ka

Post » Wto cze 16, 2020 14:29 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

Nie lubimy jak nasze zwierzaki chorują i musimy im na siłę wciskać leki. Hugo bez problemu je tabletki na trzustkę (może są smaczne) a na nerki podaję z pastą Miamora i też nie ma problemu. Natomiast Migotka to osobny rozdział tej się nie da teraz oszukać.
Cały czas trzymam kciuki za Dzekusia. :ok: :ok:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro cze 17, 2020 8:14 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

Spokojnego dnia dla Wszystkich :1luvu:

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Śro cze 17, 2020 8:19 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro cze 17, 2020 11:57 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz. 28 - Julcia w DT :)

Gosiagosia pisze:Nie lubimy jak nasze zwierzaki chorują i musimy im na siłę wciskać leki. Hugo bez problemu je tabletki na trzustkę (może są smaczne) a na nerki podaję z pastą Miamora i też nie ma problemu. Natomiast Migotka to osobny rozdział tej się nie da teraz oszukać.
Cały czas trzymam kciuki za Dzekusia. :ok: :ok:

Dżekuś to do podawania leków, gorszy niż kot :(
Dzisiaj udało mu się podać tabletkę na apetyt z plasterkiem kiełbasy, wiem , nie powinien, ale jak to jedyny sposób to nie bede sie przejmować, ale efektu nie ma. Oprócz tego nic jeszcze nie zjadł, choć 2 razy podstawiałam mu miskę z mięsem indyczym :(
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]