ametyst55 pisze:Biedaczek![]()
Z Daisy to niezła aparatkaale koty potrafią się tak przesmyknąć
.
Małe sprytne to ciągle próbuje, na szczęście dzisiaj spokój, moze przemyśli swoje postępowanie i nie będzie się pchała na zewnątrz....przez jakis czas
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ametyst55 pisze:Biedaczek![]()
Z Daisy to niezła aparatkaale koty potrafią się tak przesmyknąć
.
Moli25 pisze::( no smutno z piesiemnawet nie wiadomo jak mu pomoc.
najważniejsze ze szczęśliwy u Was![]()
Daisyo matko, aż zamarłam jak czytałam
Elenka- Piękność nad pięknościami
Ziemosław pisze:Ja bym padła na zawał chyba...
Dobrze, że piesek zjadł
jolabuk5 pisze:Biedny Dżekuś, dobrze, że nie bedziesz go męczyć lekami!![]()
![]()
mir.ka pisze:Ziemosław pisze:Ja bym padła na zawał chyba...
Dobrze, że piesek zjadł
też chyba prawie padłaś jak Ci Franio numer wyciął
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Biedny Dżekuś, dobrze, że nie bedziesz go męczyć lekami!![]()
![]()
Leki i tak będzie brał - na choroby "współistniejące", te co dotychczas. Dzisiaj kupiłam mu jeszcze tabletki na kręgosłup, niestety za mocnego działania nie ma, ale zawsze coś poprawi. Sterydy w przypadku Dżeka odpadają. Wet też uważa, że leczenie nie ma sensu jak lek szkodzi zamiast pomagać
Tak więc dbamy o komfort życia i tyle.
alessandra pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Biedny Dżekuś, dobrze, że nie bedziesz go męczyć lekami!![]()
![]()
Leki i tak będzie brał - na choroby "współistniejące", te co dotychczas. Dzisiaj kupiłam mu jeszcze tabletki na kręgosłup, niestety za mocnego działania nie ma, ale zawsze coś poprawi. Sterydy w przypadku Dżeka odpadają. Wet też uważa, że leczenie nie ma sensu jak lek szkodzi zamiast pomagać
Tak więc dbamy o komfort życia i tyle.
Najważniejsze, aby jemu było najlepiej w tej suytuacji, bez stresu, spokojnie, pogodnie i dobzre![]()
Gosiagosia pisze:Nie lubimy jak nasze zwierzaki chorują i musimy im na siłę wciskać leki. Hugo bez problemu je tabletki na trzustkę (może są smaczne) a na nerki podaję z pastą Miamora i też nie ma problemu. Natomiast Migotka to osobny rozdział tej się nie da teraz oszukać.
Cały czas trzymam kciuki za Dzekusia.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 7 gości