i zapraszam na bazarek. Kolejny chyba wkrótce.
 i zapraszam na bazarek. Kolejny chyba wkrótce. i zapraszam na bazarek. Kolejny chyba wkrótce.
 i zapraszam na bazarek. Kolejny chyba wkrótce.

Nadia je zdecydowanie mniej, zresztą moje koty również. W nocy mają lepszy apetyt i dojadają to, co zostało z kolacji.
 Nadia je zdecydowanie mniej, zresztą moje koty również. W nocy mają lepszy apetyt i dojadają to, co zostało z kolacji. 

Bardzo smakował jej filet z kurczaka, bo mięciutki. Dzisiaj mnóstwo mięsa było w promocji, między innymi filety z kurczaka. Nakarmiłam też Lilę, ona chyba czeka na mnie, bo zjawia się natychmiast, jak tylko zadzwonię dzwonkiem. Wrzeszczy na mnie, bo za wolno nakładam do misek
 Bardzo smakował jej filet z kurczaka, bo mięciutki. Dzisiaj mnóstwo mięsa było w promocji, między innymi filety z kurczaka. Nakarmiłam też Lilę, ona chyba czeka na mnie, bo zjawia się natychmiast, jak tylko zadzwonię dzwonkiem. Wrzeszczy na mnie, bo za wolno nakładam do misek   Fajna kotka z niej. Koło domku nie było żadnego kota, pewno przesypiają upał. Koło domku jest głęboki cień, chłodno, karma nie zepsuje się szybko.
  Fajna kotka z niej. Koło domku nie było żadnego kota, pewno przesypiają upał. Koło domku jest głęboki cień, chłodno, karma nie zepsuje się szybko.

ewar pisze:To tak, jak ja. Czytam sporo wątków, ale nie zawsze piszę.
 jestem u Was codziennie. Miłej niedzieli życzę
 jestem u Was codziennie. Miłej niedzieli życzę i nawzajem. Wczoraj piekło, a dzisiaj ziąb
 i nawzajem. Wczoraj piekło, a dzisiaj ziąb   Te zmiany pogody mogą wykończyć. Moja niedziela niewiele różni się od dnia powszedniego, tyle tylko, że do sklepów nie idę.
 Te zmiany pogody mogą wykończyć. Moja niedziela niewiele różni się od dnia powszedniego, tyle tylko, że do sklepów nie idę.ewar pisze:Dziękujęi nawzajem. Wczoraj piekło, a dzisiaj ziąb
Te zmiany pogody mogą wykończyć. Moja niedziela niewiele różni się od dnia powszedniego, tyle tylko, że do sklepów nie idę.

mir.ka pisze:ewar pisze:Dziękujęi nawzajem. Wczoraj piekło, a dzisiaj ziąb
Te zmiany pogody mogą wykończyć. Moja niedziela niewiele różni się od dnia powszedniego, tyle tylko, że do sklepów nie idę.
u nas tak samo, wczoraj po południu była porzadna burza, choć jej nie zapowiadali
pogody życzę podczas wyprawy do głodnych kotków

kotopies, do tego na imię reaguje taki maluch. U mnie przybiegną tylko na dźwięk otwieranego balkonu i lodówki
 kotopies, do tego na imię reaguje taki maluch. U mnie przybiegną tylko na dźwięk otwieranego balkonu i lodówki  wierzę mocno w to, że kocia mamusia wyjdzie z tego czegoś, co się przyplątało.
 wierzę mocno w to, że kocia mamusia wyjdzie z tego czegoś, co się przyplątało.SabaS pisze:mir.ka pisze:ewar pisze:Dziękujęi nawzajem. Wczoraj piekło, a dzisiaj ziąb
u nas tak samo, wczoraj po południu była porzadna burza, choć jej nie zapowiadali
pogody życzę podczas wyprawy do głodnych kotków
Mir.ka jaka burza?????

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości