Nadia je tyle, ile wszystkie moje koty razem wzięte

A teraz news! Wituś zrobił kupkę do kuwetki

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:Mam naprawdę kochane koty. One jakby zrozumiały, że Nadia się boi i że nie należy jej niepokoić. Nie podchodzą do drzwi kuchni, tylko czasem Pusia, bo przecież tam miała swoje legowisko i miseczki. Wituś chętnie by bryknął za drzwi, ale nie mogę mu na to pozwolić. Dla mnie zamknięta kuchnia z kotami w środku to duży dyskomfort. Potykam się o posłanka, o kuwety, zabawki...itd, nie ma się tam jak ruszyć. Trudno, tak na razie być musi.
Nadia je wszystko, z wyjątkiem RC dla kociąt. Było jako gratis przy okazji zamówienia, karma okazuje się absolutnie niezjadliwa. Chyba dam srokom.
Dzisiaj byłam wcześniej u bezdomniaków. Nawet nie padało, ale Jadzia nie przyszła, chociaż dłuższą chwilę na nią czekałam. Po drodze zobaczyłam kocią mamusię. Była po drugiej stronie ruchliwej ulicy, tej z rondem, na którym był niegdyś łabądek. Zadzwoniłam dzwonkiem, zakiciałam i chyba przyszła na jedzenie pod podłogą, bo kiedy wracając spod huty tam zajrzałam, to miska była prawie pusta. Koło domku nie było żadnego kota, nawet Sreberko się nie pojawiła. Zostawiłam jedzenie i odjechałam. Po drodze zobaczyłam Lilę i Atola, ten też włóczył się po drugiej stronie ulicy. Zobaczył mnie i przybiegł, cudem unikając potrącenia przez samochód. Przyzwoity kierowca zahamował i przepuścił czarnego kotaDałam obojgu, tzn. Atolowi i Lilusi jeść, ale w dużej odległości, bo kocur goni Lilę.
Moje koty smacznie śpią, pogoda pościelowa, szaro, smutno, wilgotno, tylko spać. Idę teraz skończyć obiad dla siebie.
mir.ka pisze:Nadia mądra, wie, ze RC to nic specjalnego.
ewar pisze:mir.ka pisze:Nadia mądra, wie, ze RC to nic specjalnego.
Karma RC w misce nietknięta, ale wylizana miseczka z gotowanym kurczakiem. Tak się zastanawiam, ile ona jest w stanie zjeśćWięcej niż sama waży? Ona naprawdę musiała głodować, życie wiejskich kotek jest często koszmarne
Miała być w pewnym przytulisku. Były tam też dwie kotki, zostały wysterylizowane. Obie się rozdrapały, jedna uciekła i chyba nie żyje, a druga zmarła w lecznicy
Jakieś kocie bogi sprawiły, że Nadię z kociakiem stamtąd zabrano.
Gosiagosia pisze:ewar pisze:mir.ka pisze:Nadia mądra, wie, ze RC to nic specjalnego.
Karma RC w misce nietknięta, ale wylizana miseczka z gotowanym kurczakiem. Tak się zastanawiam, ile ona jest w stanie zjeśćWięcej niż sama waży? Ona naprawdę musiała głodować, życie wiejskich kotek jest często koszmarne
Miała być w pewnym przytulisku. Były tam też dwie kotki, zostały wysterylizowane. Obie się rozdrapały, jedna uciekła i chyba nie żyje, a druga zmarła w lecznicy
Jakieś kocie bogi sprawiły, że Nadię z kociakiem stamtąd zabrano.
O tak i to wielkie szczęście![]()
dzięki Tobie ma cudowny DT oby tylko wyzdrowiała
![]()
![]()
Gosiagosia pisze:Co znaczy czarno?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości