Miau.pl nie służy tylko adopcji kotom - jest to forum dla wszystkich, którzy koty kochają, chcą wymieniać na ich temat uwagi, szukają porady itd itd itd.
Pewnie, że adopcje to bardzo ważna część, ale nie jest to forum stricte adopcyjne

Od jakiegoś czasu nie dało się już czytać Kotów zdominowanych przez wątki adopcyjne.
A już myślałam, że sę przewróce jak w którymś nieadopcyjnym wątku przeczytałam, że jest bez sensu i zajmuje miejsce dla ewentualnego wątku adopcyjnego

Argumenty o zakochanie się przypadkiem do mnie nie trafiają - jak ktoś nie chce adoptować kota to tego po prostu nie zrobi. Nie będzie wchodził do adopcyjnego wątku nawet jeśli ten będzie na Kotach i nie będzie go czytał.
A nawet jeśli na Kotach znajdziecie potencjalnego przyszłego opiekuna to można podać mu link do wątku znajdującego się na Kociarni.
Poza tym przypominam, że na Kotach jest wątek adopcyjny, cały czas towarzyszą nam ogłoszenia z Adopcyjnej, link do tejże dostępny jest z każdego poziomu forum, a wielu użytkowników w swoich podpisach ma linki do innych wątków adopcyjnych.
Tyle mojej opinii w temacie.