Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sqbi90 pisze:Miałem nadzieję, że przekażę wam dziś podziękowania i dobre nowiny, ale niestety...Wet zalecił kolejne dwa tygodnie po wynikach z elektroforezy białek, niestety wynik nie jest całkiem satysfakcjonujący
![]()
Leku starczy do jutra, BŁAGAMY o pomoc!!! Potrzebujemy ampułek na kolejne dwa tygodnie
Edit: Wieczorem wrzucę wyniki, Justyna jeszcze jest u weta.
sqbi90 pisze:Synuś BŁAGA o pomoc! Poziom wiremii okazał się zbyt wysoki, by przerwać leczenie i sytuacja jest dramatyczna - Justyna ma lek tylko do jutra!!!sqbi90 pisze:
Tutaj link do zrzutki: https://zrzutka.pl/y72mnp
Tutaj nr konta do wpłat zza granicy albo gdyby komuś nie udało się wpłacić poprzez zrzutkę:
Justyna Slezak,
PL 29 1160 2202 0000 0004 5581 6571,
BIC(SWIFT): BIGBPLPW
Temat dowolny, konto jest przeznaczone wyłącznie na potrzeby Synusia.
Miau?
I wyniki:sqbi90 pisze:Wyniki:
Morfologia ogólnie dobra. Niski potas, podwyższone globuliny i gamma. Zdjęcia USG jutro będą, też wrzucę. Płyn w brzuchu znikł, węzły kreskowe niepowiększone. Nerki niezbyt ładne, poszła krew na dodatkowe badania - wyniki za kilka dni.
Jeszcze raz proszę o pomoc dla koteczka.
Marzenia11 pisze:Któryśzkoleiraz przewalam papiery... łapy brudne i poharatane zszywkami. Jak szukałam świadectw pracy znalazłam rózne umowy, jak dzisiaj szukałam pitu rocznego za 2018 rok znalazłam swiadectwa pracy.. wrrrr... Też tak macie?
Gosiagosia pisze:Marzenia11 pisze:Któryśzkoleiraz przewalam papiery... łapy brudne i poharatane zszywkami. Jak szukałam świadectw pracy znalazłam rózne umowy, jak dzisiaj szukałam pitu rocznego za 2018 rok znalazłam swiadectwa pracy.. wrrrr... Też tak macie?
Ja tak nie mam
Wszystkie dokumenty mam poukładane w teczkach, skoroszytach z napisami co tam jest. Cała rodzina że mnie się śmieje ale ja lubię być zorganizowana, nawet badania i karty wizyt moich zwierzaków mam w specjalnej teczce i każdy ma swoją przegródkę. Wiem że się uśmiejecie ale ten typ tak ma.
Marzenia11 pisze:Gosiagosia pisze:Marzenia11 pisze:Któryśzkoleiraz przewalam papiery... łapy brudne i poharatane zszywkami. Jak szukałam świadectw pracy znalazłam rózne umowy, jak dzisiaj szukałam pitu rocznego za 2018 rok znalazłam swiadectwa pracy.. wrrrr... Też tak macie?
Ja tak nie mam
Wszystkie dokumenty mam poukładane w teczkach, skoroszytach z napisami co tam jest. Cała rodzina że mnie się śmieje ale ja lubię być zorganizowana, nawet badania i karty wizyt moich zwierzaków mam w specjalnej teczce i każdy ma swoją przegródkę. Wiem że się uśmiejecie ale ten typ tak ma.
ja do tego dążę, ale jeszcze tak nie mam.
Gosiagosia pisze:Marzenia11 pisze:Gosiagosia pisze:Marzenia11 pisze:Któryśzkoleiraz przewalam papiery... łapy brudne i poharatane zszywkami. Jak szukałam świadectw pracy znalazłam rózne umowy, jak dzisiaj szukałam pitu rocznego za 2018 rok znalazłam swiadectwa pracy.. wrrrr... Też tak macie?
Ja tak nie mam
ja do tego dążę, ale jeszcze tak nie mam.
To jednak ułatwia życie bo wiesz gdzie co jest, nie musisz szukać i się denerwować.
W pracy też tak wszystko zorganizowałam i jest porządek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 80 gości