(6) 2020 Mamo... kociokwik.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 29, 2020 8:20 Re: (6) 2020 Mamo,rok i ciągle nierealne jest to zycie ..

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro kwi 29, 2020 8:48 Re: (6) 2020 Mamo,rok i ciągle nierealne jest to zycie ..

:ryk:

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Śro kwi 29, 2020 9:28 Re: (6) 2020 Mamo,rok i ciągle nierealne jest to zycie ..

Jaki słodki malutek :P :lol:

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Śro kwi 29, 2020 18:14 Re: (6) 2020 Mamo,rok i ciągle nierealne jest to zycie ..

Jestesmy Marzeniu, codziennie zaglądamy, chociaz na pisanie nie zawsze jest czas :201461
Jak się miewają czarnuszki i tygryska?

SabaS

Post » Śro kwi 29, 2020 21:35 Re: (6) 2020 Mamo,rok i ciągle nierealne jest to zycie ..

Na razie wstawię apel - sytuacja nas zaskoczyła, negatywnie, niestety... :cry:

sqbi90 pisze:Miałem nadzieję, że przekażę wam dziś podziękowania i dobre nowiny, ale niestety... :placz: Wet zalecił kolejne dwa tygodnie po wynikach z elektroforezy białek, niestety wynik nie jest całkiem satysfakcjonujący :placz:

Leku starczy do jutra, BŁAGAMY o pomoc!!! Potrzebujemy ampułek na kolejne dwa tygodnie :(

Edit: Wieczorem wrzucę wyniki, Justyna jeszcze jest u weta.

sqbi90 pisze:Synuś BŁAGA o pomoc! Poziom wiremii okazał się zbyt wysoki, by przerwać leczenie i sytuacja jest dramatyczna - Justyna ma lek tylko do jutra!!!

sqbi90 pisze:Obrazek

Tutaj link do zrzutki: https://zrzutka.pl/y72mnp
Tutaj nr konta do wpłat zza granicy albo gdyby komuś nie udało się wpłacić poprzez zrzutkę:
Justyna Slezak,
PL 29 1160 2202 0000 0004 5581 6571,
BIC(SWIFT): BIGBPLPW
Temat dowolny, konto jest przeznaczone wyłącznie na potrzeby Synusia.

Miau?

I wyniki:
sqbi90 pisze:Wyniki:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Morfologia ogólnie dobra. Niski potas, podwyższone globuliny i gamma. Zdjęcia USG jutro będą, też wrzucę. Płyn w brzuchu znikł, węzły kreskowe niepowiększone. Nerki niezbyt ładne, poszła krew na dodatkowe badania - wyniki za kilka dni.

Jeszcze raz proszę o pomoc dla koteczka.

:!: :!: :!:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw kwi 30, 2020 7:50 Re: (6) 2020 Mamo,rok i ciągle nierealne jest to zycie ..

Obrazek

Gosiagosia

Post » Czw kwi 30, 2020 8:31 Re: (6) 2020 Mamo,rok i ciągle nierealne jest to zycie ..

Gosiagosia - wzajemnie!!! :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw kwi 30, 2020 8:37 Re: (6) 2020 Mamo,rok i ciągle nierealne jest to zycie ..

Ostatnie dni wolnego. Wczoraj byłam w nowej pracy zanieść papiery od lekarza medycyny pracy. Już mam grafik na przyszły tydzień.
Milenka bardzo chętnie zjada tabletki. Dopiero były 4 porcje, a juz wczoraj rano z ogonem w gorze czekała przy szafce w kuchni na pastę. Szybko się uczy. Hepatiale zlizuje jak DeeDusia, prosto z kapsułki. Na razie wymiotowała tylko raz. Z Notusią gorzej, miała dwa dni okropną biegunkę, teraz ma luźne kupki. Pupa brudna, nie da sobie umyć, a jej przeszkadza, wiec się liże - z racji tuszy nie dosięga no i się nieco męczy , biedactwo. Trochę wyczesałam, dzisiaj kolejna proba. Nutka łobuziakuje. Głównie jedzą mięso. Wczoraj kupiłam kotleta schabowego, wiec się rzuciły z apetytem. Ale suple, nawet w symbolicznej ilości, wyczuwają i nie chcą jeść.
Siostra chyba pożyczy samochod, wiec jedziemy do olsztyna. Jak się okazało, ze jest szansa na samochod to przyśniła się jej Mama - siedziała w pokoju w swoim różówym szlafroku i bardzo się ucieszyła, że pożyczyła Iza samochód i ze do niej przyjedziemy. Nie byłam u Rodziców zresztą tak jak w Olsztynie - od połowy lutego..

Marzenia11

Post » Czw kwi 30, 2020 8:55 Re: (6) 2020 Mamo,rok i ciągle nierealne jest to zycie ..

Pomału się wszystko poukłada :ok: z pracy cieszę się najbardziej. Odnosiłam wrażenie, że wcześniej byłaś wiecznie sfrustrowana i przemęczona, czemu Ci się nie dziwię. Myślę, że zmiana wyjdzie Wam wszystkim na lepsze :ok: Jak Duża zadowolona i szczęśliwa, to i koty i ludzie wokół też czerpią z tego energię :201461 Dobrego dnia Marzeniu :ok:

SabaS

Post » Czw kwi 30, 2020 10:51 Re: (6) 2020 Mamo,rok i ciągle nierealne jest to zycie ..

Któryśzkoleiraz przewalam papiery... łapy brudne i poharatane zszywkami. Jak szukałam świadectw pracy znalazłam rózne umowy, jak dzisiaj szukałam pitu rocznego za 2018 rok znalazłam swiadectwa pracy.. wrrrr... Też tak macie?

Marzenia11

Post » Czw kwi 30, 2020 11:13 Re: (6) 2020 Mamo,rok i ciągle nierealne jest to zycie ..

prawie zawsze ;) znajdzie się, jak już niepotrzebne.

SabaS

Post » Czw kwi 30, 2020 11:31 Re: (6) 2020 Mamo,rok i ciągle nierealne jest to zycie ..

Marzenia11 pisze:Któryśzkoleiraz przewalam papiery... łapy brudne i poharatane zszywkami. Jak szukałam świadectw pracy znalazłam rózne umowy, jak dzisiaj szukałam pitu rocznego za 2018 rok znalazłam swiadectwa pracy.. wrrrr... Też tak macie?

Ja tak nie mam :mrgreen:
Wszystkie dokumenty mam poukładane w teczkach, skoroszytach z napisami co tam jest. Cała rodzina że mnie się śmieje ale ja lubię być zorganizowana, nawet badania i karty wizyt moich zwierzaków mam w specjalnej teczce i każdy ma swoją przegródkę. Wiem że się uśmiejecie ale ten typ tak ma. :P

Gosiagosia

Post » Czw kwi 30, 2020 11:37 Re: (6) 2020 Mamo,rok i ciągle nierealne jest to zycie ..

Gosiagosia pisze:
Marzenia11 pisze:Któryśzkoleiraz przewalam papiery... łapy brudne i poharatane zszywkami. Jak szukałam świadectw pracy znalazłam rózne umowy, jak dzisiaj szukałam pitu rocznego za 2018 rok znalazłam swiadectwa pracy.. wrrrr... Też tak macie?

Wszystkie dokumenty mam poukładane w teczkach, skoroszytach z napisami co tam jest. Cała rodzina że mnie się śmieje ale ja lubię być zorganizowana, nawet badania i karty wizyt moich zwierzaków mam w specjalnej teczce i każdy ma swoją przegródkę. Wiem że się uśmiejecie ale ten typ tak ma. :P

ja do tego dążę, ale jeszcze tak nie mam. :wink:

Marzenia11

Post » Czw kwi 30, 2020 11:40 Re: (6) 2020 Mamo,rok i ciągle nierealne jest to zycie ..

Marzenia11 pisze:
Gosiagosia pisze:

To jednak ułatwia życie bo wiesz gdzie co jest, nie musisz szukać i się denerwować.
W pracy też tak wszystko zorganizowałam i jest porządek.

Gosiagosia

Post » Czw kwi 30, 2020 11:45 Re: (6) 2020 Mamo,rok i ciągle nierealne jest to zycie ..

Gosiagosia pisze:
Marzenia11 pisze:
Gosiagosia pisze:

To jednak ułatwia życie bo wiesz gdzie co jest, nie musisz szukać i się denerwować.
W pracy też tak wszystko zorganizowałam i jest porządek.

dlatego dążę. :mrgreen:

Marzenia11

[poprzednia][następna]