Kropeczka wygląda zdrowo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Koki-99 pisze:Nieliczne mówisz? A u mnie cała kupa kwiecia, ze śliwki już opadły prawie wszystkie. Coś tam nam zaowocuje, nie ma się co martwić
mir.ka pisze:Koki-99 pisze:Nieliczne mówisz? A u mnie cała kupa kwiecia, ze śliwki już opadły prawie wszystkie. Coś tam nam zaowocuje, nie ma się co martwić
no właśnie coś
SabaS pisze:mir.ka pisze:Koki-99 pisze:Nieliczne mówisz? A u mnie cała kupa kwiecia, ze śliwki już opadły prawie wszystkie. Coś tam nam zaowocuje, nie ma się co martwić
no właśnie coś
ja tam wierzę, że na wino i nalewki wystarczy
SabaS pisze:Nul, Koki-99, mir.ka, jolabuk5 dzięki za każde dobre słowo, to mnie trochę dźwignie i zacznę działać. Na razie z niezależnych źródeł (miau i prywatnie) dostałam namiary na nefrolog z Chorzowa i Zabrza, więc za dużego wyboru nie mam. Bliżej mi do Chorzowa i tu pewnie skieruję swoje kroki. Ale to za ok. miesiąc, jak zrobimy powtórnie badania po kuracji syropkiemMoże spadnie białko i ciśnienie? Jak Semintra, swoją drogą strasznie drogie to cholerstwo, nie pomoże to już nie wiem co
SabaS pisze:Marzeniu to co piszesz to dla mnie i tak kosmosale poszukam w necie o tych dziwnych terminach chorobowych, które wypisujesz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, pibon i 12 gości