Chikita pisze:Marzenia11 pisze:Hmmmm, za to zabrali mi żel do odkażania rąk![]()
![]()
![]()
Dziwisz się ? Co będą nie swojego pracownika luksusami obdarowywać![]()
Kartka chociaż ładna ?
no ładna, a właściwie całość ładna - nieustannie się zachwycam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chikita pisze:Marzenia11 pisze:Hmmmm, za to zabrali mi żel do odkażania rąk![]()
![]()
![]()
Dziwisz się ? Co będą nie swojego pracownika luksusami obdarowywać![]()
Kartka chociaż ładna ?
Anna2016 pisze:Kciuki za nową pracę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I kciuki za Koteczki![]()
![]()
SabaS pisze:A co u Was Marzeniu, jak Milenka, Nutka i Notka? Mogą już biegać po korytarzu?
Marzenia11 pisze:Gosiagosia - jakiegoż słodziaka wynalazłaś
Marzenia11 pisze:Pierwsza dawka metizolu zjedzona. Pokruszyłam i dałam w paście na kłaki. Jak będzie się sprawdzał ten sposób będę kupować pasty - na razie dzięki cioci Sabiejest zapas.
Wczoraj najpierw sprawdziłam cenę metizolu (ok 11zł) a potem zrobiłam wedrówkę po aptekach, w których byla od 16 do 23zł.. Szukałam i nic. Nie bardzo lubię wydawac więcej niż w necie, no ale stwierdziłam, ze potrzebuję podawać, więc wrociłam do domu z postanowieniem odpoczynku i pojechania jeszcze do jednej. I tam kupiłam za 10,90złOpłacił się trud szukania
![]()
Spokojnej i fajnej niedzieli dla wszystkich
Gosiagosia pisze:Marzenia11 pisze:Pierwsza dawka metizolu zjedzona. Pokruszyłam i dałam w paście na kłaki. Jak będzie się sprawdzał ten sposób będę kupować pasty - na razie dzięki cioci Sabiejest zapas.
Wczoraj najpierw sprawdziłam cenę metizolu (ok 11zł) a potem zrobiłam wedrówkę po aptekach, w których byla od 16 do 23zł.. Szukałam i nic. Nie bardzo lubię wydawac więcej niż w necie, no ale stwierdziłam, ze potrzebuję podawać, więc wrociłam do domu z postanowieniem odpoczynku i pojechania jeszcze do jednej. I tam kupiłam za 10,90złOpłacił się trud szukania
![]()
Migotka bierze Thiafeline i jest dużo droższy ale podobno najlepszy.
Marzenia11 pisze:Gosiagosia pisze:Marzenia11 pisze:Pierwsza dawka metizolu zjedzona. Pokruszyłam i dałam w paście na kłaki. Jak będzie się sprawdzał ten sposób będę kupować pasty - na razie dzięki cioci Sabiejest zapas.
![]()
Migotka bierze Thiafeline i jest dużo droższy ale podobno najlepszy.
ciekawe - bo to jest ta sama substancja czynna, tiamazol.. może ma jakieś dodatkowe substancje poprawiające wchłanialność..
SabaS pisze:Z tym żelem odkażającym to szefowie poszli po bandzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 99 gości