Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SabaS pisze:Nawet zwierzaki jakieś rozleniwione na tych zdjęciach. Kotina każdy ma słabszy dzień, zwłaszcza terazdaj sobie parę dni na nabranie dystansu do tego co się wokoło dzieje, może jakaś wycieczka w odludne miejsce? Tulaka posyłam Twarda Kobieto
będzie dobrze
a rośliny już wystawiłaś na balkon? Piękne są, wzdycham i zazdroszczę, ja niestety nie mam ręki do kwiatów. U mnie wszystkie kwiatki są jednosezonowe
SabaS pisze:A fryzurka pierwsza klasa, siebie ostrzygłaś lepiej niż mnie fryzjerka
a może sobie postawisz włosy, żeby się nie dać tym chandrom i smuteczkom. Pokaż, że jesteś silna kobieta, i żadna korona ani inna cholera nie odbierze Ci radości życia. Wnuczek może być z Ciebie dumny
jolabuk5 pisze:Też zauważyłam, że zwierzaczki takie zaspane, leniwe na zdjęciach, udziela Wam się wzajemnie taki nastrój![]()
Nie przejmuj się, czasem trzeba sobie pozwolić na leniuchowanie, na gorszy nastrój. Grunt, że kotki odpukać zdrowe i Fituś daje radę!![]()
Nul pisze:Uściski dla Fitusia! Niech się trzyma dzielnieJa dzisiaj seniorke psia sąsiadkę miziałam, ona ma takie mięciutkie futro, że ogromnie lubie ją poczochrać
Na to przbiegła jej przybrana siostrzyczka i dawaj odstawiać zazdrość, "ja też, ja też, miziaj i mnie"
No to miziałam na dwie ręce
SabaS pisze:Właściwie to ja nic nie widzę, co jest nie takTeraz się nosi takie fryzury, ze nikt się nie zorientuje
będziesz miała na dłużej spokój. Ale brawa za odwagę dla męża.
Zwierzyniec cudny, tylko oglądać i podziwiać. Ale szukam tej chudziny Tolusi i nie widzę. Pięknie się zaokrągliła
MonikaMroz pisze:Elu ten dół to obstawiam przez ta sytuacje.
Mi już tez wali po garach. Dobrze ze te parki i lasy otworzyli i ze można na spacer iść. To co ze z mężem na ulicy mam iść w odległości 2 metrów ale już chociaż legalnie na spacer
zuza pisze:Myślę że ta odległość na zewnątrz to żeby nie było dyskusji i ściemniania że ten obok to mąż kochanek czy kto tam. Bo tak to każda parę będą zatrzymywać i odpytywać?
Piękne zwierzęta jak zawsze. A fryz nie wiem jaki miał być więc nie widzę skuchy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 93 gości