Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Lusiu, Kolumbolku, nie marudźcie, tylko kochajcie się wzajemnie i kochajcie Waszą Dużą![]()
![]()
Sabcia
Chikita pisze:Ja popieram Ofelję. Swoją Dużą to ja muszę zgłosić, bo se siedzi w domu i się praktycznie mną nie zajmuje. Balkon zamknięty, bo jej zimno. Zamiast mnie bawić, miziać to ona se puzzle układa. Dzisiaj nie układa, bo mówi, że same jakieś czarne puzelki zostały i potrzebuje dobrego światła, ale za to gotuje. No non stop coś robi. Mówi, że kupi mi nowe miski, ale nie wie czy wziąć ciemną czy jasną czy może dwie. Ja też nie wiem jaką chcę. Może być byle jaka oby tylko chrupki były w środku.
Chiko
MB&Ofelia pisze:Koląb. Marudzić to się marudzi na Duże a nie na kocie mamusie. Pomarudzaj se na Dużą że daje tak malutko chrupciów że jak Lusia popróbowuje to dla cię prawieże nic nie zostaje.
Chiko. Misku to ważmna sprawa a nie byle jaka byle pełmna. Misku musi być ładmna i wygodmna do amciania. I jeszcze takowa coby pasowała do arystokotków.
Książniczka Ofelja
Chikita pisze:Ofelja tylko, że te co chce kupić to mniejsze![]()
Chiko
MB&Ofelia pisze:Chiko. Jak to mniejsiejsze? Mniejsiejsze misku?![]()
No ona se chyba żartuje! W mniejsiejszej misku zmnieści się mniej amciu!
Weś ty ją ugryźnij w dupinkę, coby jej się odechciało głodzenia kotku!
Książniczka Ofelja oburzona
jolabuk5 pisze:To prawda, mniejsze miseczki to skandal! Szczególnie, jak Duża wydziela jedzenie!
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 23 gości