» Nie kwi 19, 2020 20:50
Re: Co dolega Tysonowi? Trzustka? Błagam o pomoc
Metronidazol jest właśnie na beztlenowce, powiedziała, że przy trzustce trzeba go podawać właśnie na te bakterie. On powinien dostawać dwa antybiotyki czy jeden? Przepraszam, że tak dopytuje, ale moja wiedza jest znikoma, a chce jakoś sensownie z wetka pogadać, żeby znowu mi nie zarzuciła wiedzy z internetu... Na wojnę nie będę z nią szła na pewno, chce dobrze, tak mi się wydaje przynajmniej.
Badanie na hemobartonelle zlecę w takim razie, nie mam nic do stracenia, Tyson i tak będzie miał pobierana krew do testów płytkowych, chyba, że któryś wyjdzie pozytywny i rozmaz mam nadzieję, że będzie jutro, to ewentualnie wyjaśni sprawę. Wetka mówiła, że rozmaz wiele powie. Ona skłania się ku fiv lub fip bezwysiekowym... Poprzedni Wet niepotrzebnie podał steryd, a widział wyniki badań...
Stan Tysona zdecydowanie się pogorszył, o ile rano było w miarę dobrze, tak teraz jest źle, nie chce jeść, mimo że chodzi za mną i domaga się głaskania to widzę, że nie jest z nim dobrze.
Hejterzy nienawidzą rzeczy, których nigdy nie zdobędą oraz ludzi, którym nigdy nie dorównają