Tak się zastanawiam, czy policja mnie nie zaczepi w związku z jazdą na rowerze

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:Pokochają ją na pewno, bo to miłe kocie dziecko jeszcze. Szkoda, że nie wzięłam aparatu, żeby jej zrobić zdjęcie, ale poproszę znajomą o przesłanie mi na maila. Ona sama tego nie zrobi, ale jej syn.
Tak się zastanawiam, czy policja mnie nie zaczepi w związku z jazdą na rowerzeNie wiem, czy wolno mi będzie przejechać przez park. Jest tam ścieżka rowerowa. Mogę jechać inną drogą, oczywiście, ale chciałabym wiedzieć jak to jest w świetle przepisów. Jestem jak najbardziej "za" wprowadzeniem rygorów, ale nie do końca jest dla mnie wszystko jasne. Zalecają krótkie spacery z psem, ale przecież taki husky musi się wybiegać, to nie york, który na dobrą sprawę może załatwić się do kuwety. Byłabym bardzo zadowolona, gdyby nie było psów przywiązanych pod sklepem, kiedy pańcia robi zakupy. Nie wiem też, jak to jest z maseczkami. Różne opinie czytam i głupieję.
mir.ka pisze:ewar pisze:Pokochają ją na pewno, bo to miłe kocie dziecko jeszcze. Szkoda, że nie wzięłam aparatu, żeby jej zrobić zdjęcie, ale poproszę znajomą o przesłanie mi na maila. Ona sama tego nie zrobi, ale jej syn.
Tak się zastanawiam, czy policja mnie nie zaczepi w związku z jazdą na rowerzeNie wiem, czy wolno mi będzie przejechać przez park. Jest tam ścieżka rowerowa. Mogę jechać inną drogą, oczywiście, ale chciałabym wiedzieć jak to jest w świetle przepisów. Jestem jak najbardziej "za" wprowadzeniem rygorów, ale nie do końca jest dla mnie wszystko jasne. Zalecają krótkie spacery z psem, ale przecież taki husky musi się wybiegać, to nie york, który na dobrą sprawę może załatwić się do kuwety. Byłabym bardzo zadowolona, gdyby nie było psów przywiązanych pod sklepem, kiedy pańcia robi zakupy. Nie wiem też, jak to jest z maseczkami. Różne opinie czytam i głupieję.
nie Ty jedna nie wiesz o co w tym wszystkim chodzi
np to chodzenie z małżonkiem w odległości 2 metrów, w domu mozna byc blisko a na zewnatrz juz nie, co za bzdura
maczkowa pisze:Atolek cudny)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości