Ziemosław pisze:No bo wiesz, tam leci raczej większość + cena chyba niższa. Koleżanka ma znajomą na UP, popyta dla nas o możliwość bliższego terminu.
A może popytałaby i dla nas....?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ziemosław pisze:No bo wiesz, tam leci raczej większość + cena chyba niższa. Koleżanka ma znajomą na UP, popyta dla nas o możliwość bliższego terminu.
Ziemosław pisze:To miałam na myśli
Ziemosław pisze:Wiem, jednak z tego co udało mi się dzisiaj dowiedzieć, na klinikach mają terminy... na czerwiec. Nie wiem jak u nich jutro, ale w poniedziałek będę dzwonić jeszcze
Ziemosław pisze:Nie wiem ale powiem Ci że czekam z niecierpliwością na wyniki krwi - oby w nich nic nie było. Wetka pytała mnie czy daję jej surowe mięso, powiedziałam że owszem zdarza się ale rzadko - zmierzyła mnie takim spojrzeniem że aż mi się chłodno zrobiło.
Blue pisze:Tam naprawdę jest tak dużo, dużo taniej?
Ziemosław pisze:Nie wiem ale powiem Ci że czekam z niecierpliwością na wyniki krwi - oby w nich nic nie było. Wetka pytała mnie czy daję jej surowe mięso, powiedziałam że owszem zdarza się ale rzadko - zmierzyła mnie takim spojrzeniem że aż mi się chłodno zrobiło.
Ziemosław pisze:Szczerze to spotkałam się tylko z jednym wetem który wiedział cokolwiek na temat BARFu. Trochę to smutne
Kasiu, jak będziesz się dobijać na UP, to zapytaj o dra Wrzoska. Czytam jakiś pierdylionowy wątek tutaj i jego nazwisko się przewija mocno w temacie, że specjalista i bardzo dobrze diagnozuje. Natomiast o klinice Niedzielskich opinie są skrajne - od zachwytu do pomyj. Ja niestety dołączam do tej drugiej grupy, dlatego też nieco obawiam się tego rezonansu u nich.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 26 gości