Temple of Bastet*PL ♥ L & L w DS. Do zobaczenia Matrisiu...♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 07, 2020 20:41 Re: Temple of Bastet*PL ♥ L & L w DS. MATRIX CHORY :(

Ziemosław pisze:No bo wiesz, tam leci raczej większość + cena chyba niższa. Koleżanka ma znajomą na UP, popyta dla nas o możliwość bliższego terminu.

A może popytałaby i dla nas....? :oops: :oops: :oops:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Sob mar 07, 2020 20:41 Re: Temple of Bastet*PL ♥ L & L w DS. MATRIX CHORY :(

To miałam na myśli :)

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Sob mar 07, 2020 20:43 Re: Temple of Bastet*PL ♥ L & L w DS. MATRIX CHORY :(

Ziemosław pisze:To miałam na myśli :)

Dziękujemy bardzo! :201494 :201494 :201494

Kurczę.. Tak czytam o Twojej Perełce... Podobne objawy i też potrzebny rezonans... Biedne te koty.. Co tu się wyprawia... Takie poważne choroby.. :(
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Sob mar 07, 2020 20:46 Re: Temple of Bastet*PL ♥ L & L w DS. MATRIX CHORY :(

Nie wiem ale powiem Ci że czekam z niecierpliwością na wyniki krwi - oby w nich nic nie było. Wetka pytała mnie czy daję jej surowe mięso, powiedziałam że owszem zdarza się ale rzadko - zmierzyła mnie takim spojrzeniem że aż mi się chłodno zrobiło.

Ziemosław

Post » Sob mar 07, 2020 20:49 Re: Temple of Bastet*PL ♥ L & L w DS. MATRIX CHORY :(

Moje pannice codziennie jedzą surowe mięso. Jakby mnie któryś wet za to opiórkał to chyba bym na niego nasyczała.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob mar 07, 2020 20:52 Re: Temple of Bastet*PL ♥ L & L w DS. MATRIX CHORY :(

Mój Matrix nie je w ogóle mięsa, bo nie lubi, za to uwielbia suche i je tylko suche. Nie byłam w stanie go przestawić. Może to by jej pasowało...? ;)
Daj spokój, człowiek się będzie zastanawiał, co się wetce podoba, a co nie.

W dodatku, chyba jest starej daty, bo dziś ogólnie wiadomo, że koty to mięsożercy.
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Sob mar 07, 2020 20:54 Re: Temple of Bastet*PL ♥ L & L w DS. MATRIX CHORY :(

Szczerze to spotkałam się tylko z jednym wetem który wiedział cokolwiek na temat BARFu. Trochę to smutne :(

Kasiu, jak będziesz się dobijać na UP, to zapytaj o dra Wrzoska. Czytam jakiś pierdylionowy wątek tutaj i jego nazwisko się przewija mocno w temacie, że specjalista i bardzo dobrze diagnozuje. Natomiast o klinice Niedzielskich opinie są skrajne - od zachwytu do pomyj. Ja niestety dołączam do tej drugiej grupy, dlatego też nieco obawiam się tego rezonansu u nich.

Ziemosław

Post » Sob mar 07, 2020 20:54 Re: Temple of Bastet*PL ♥ L & L w DS. MATRIX CHORY :(

Pewnie by pasowało gdyby to był RC :roll:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob mar 07, 2020 20:56 Re: Temple of Bastet*PL ♥ L & L w DS. MATRIX CHORY :(

Ziemosław pisze:Wiem, jednak z tego co udało mi się dzisiaj dowiedzieć, na klinikach mają terminy... na czerwiec. Nie wiem jak u nich jutro, ale w poniedziałek będę dzwonić jeszcze :(

Tak z ciekawości - ciekawe z jakim problemem właściciele zapisują zwierzaki na rezonans na czerwiec? I na co liczą?
Ogromna większość kotów które muszą mieć rezonans zrobiony do tego czasu albo nie dożyje albo uszkodzenia będą nieodwracalne / choroba koszmarnie zaawansowana albo uda się je wyleczyć bez pomocy badania.
Przypuszczam że trzecia grupa będzie najmniej liczna bo na rezonans zwykle wysyła się koty w poważnych przypadkach, z objawami uszkodzenia mózgu i rdzenia, z podejrzeniem nowotworów etc.

Tam naprawdę jest tak dużo, dużo taniej?

Ziemosław pisze:Nie wiem ale powiem Ci że czekam z niecierpliwością na wyniki krwi - oby w nich nic nie było. Wetka pytała mnie czy daję jej surowe mięso, powiedziałam że owszem zdarza się ale rzadko - zmierzyła mnie takim spojrzeniem że aż mi się chłodno zrobiło.

Może jej chodziło o to że rzadko? ;)

Blue

Od: Pt lut 08, 2002 19:26

Post » Sob mar 07, 2020 20:56 Re: Temple of Bastet*PL ♥ L & L w DS. MATRIX CHORY :(

Ziemosław pisze:No bo wiesz, tam leci raczej większość + cena chyba niższa. Koleżanka ma znajomą na UP, popyta dla nas o możliwość bliższego terminu.

Jeszcze My do okulisty na już
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob mar 07, 2020 20:57 Re: Temple of Bastet*PL ♥ L & L w DS. MATRIX CHORY :(

Blue pisze:Tam naprawdę jest tak dużo, dużo taniej?

Nie mam pojęcia bo nie podali mi ceny :(

Ziemosław

Post » Sob mar 07, 2020 20:57 Re: Temple of Bastet*PL ♥ L & L w DS. MATRIX CHORY :(

Ziemosław pisze:Nie wiem ale powiem Ci że czekam z niecierpliwością na wyniki krwi - oby w nich nic nie było. Wetka pytała mnie czy daję jej surowe mięso, powiedziałam że owszem zdarza się ale rzadko - zmierzyła mnie takim spojrzeniem że aż mi się chłodno zrobiło.

8O Bo co
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob mar 07, 2020 20:58 Re: Temple of Bastet*PL ♥ L & L w DS. MATRIX CHORY :(

Ziemosław pisze:Szczerze to spotkałam się tylko z jednym wetem który wiedział cokolwiek na temat BARFu. Trochę to smutne :(

Kasiu, jak będziesz się dobijać na UP, to zapytaj o dra Wrzoska. Czytam jakiś pierdylionowy wątek tutaj i jego nazwisko się przewija mocno w temacie, że specjalista i bardzo dobrze diagnozuje. Natomiast o klinice Niedzielskich opinie są skrajne - od zachwytu do pomyj. Ja niestety dołączam do tej drugiej grupy, dlatego też nieco obawiam się tego rezonansu u nich.

Ok. Fajnie, że mówisz. Ja mam bardzo dobre zdanie o specjalistach z UP. Tylko ten czas oczekiwania, którego nie mamy...

A kiedy byś coś wiedziała o ewentualnym szybszym terminie? Tyle, że szybszy termin, to może być np. kwiecień. I tak za długo..
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Sob mar 07, 2020 20:59 Re: Temple of Bastet*PL ♥ L & L w DS. MATRIX CHORY :(

Będę dawać znać na bieżąco + cokolwiek się dowiem sama.

Ziemosław

Post » Sob mar 07, 2020 21:01 Re: Temple of Bastet*PL ♥ L & L w DS. MATRIX CHORY :(

Ok. Ja na wszelki wypadek zarejestruję się do Niedzielskich, byle szybko, a potem najwyżej będę przestawiać.

No chyba, że wyjdzie mi do tego czasu ewidentna toxoplazmoza i Matrix zacznie reagować na celowane leczenie. To wtedy chyba niepotrzebny ten rezonans.
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

[poprzednia][następna]